WIN 2x de nieuwe Simone van der Vlugt


Vraag niet waarom – Simone van der Vlugt
Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld. Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar bindt. Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga weer voor een mysterie.
Bron: amboanthos.nl
Na Aan niemand vertellen en Morgen ben ik weer thuis is nu ook het derde deel in de boekenreeks over rechercheur Lois verschenen. Ook in dit nieuwe boek staat Lois weer voor een raadsel, zowel op haar werk als in haar privéleven. Nadat ik vol lof sprak over de vorige twee delen, stond het voor mij al vast dat ik ook dit derde deel moest lezen.
Het goede nieuws is dat ook jullie dit boek kunnen lezen, want ik mag maar liefst twee exemplaren weggeven van VBK Uitgevers! Hoe leuk is dat?
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is me in een reactie op dit bericht laten weten waarom nu net jij dit boek moet lezen. 
Mij volgen op Bloglovin, Facebook en/of Twitter en deze wedstrijd even delen met je vrienden zou ik natuurlijk erg fijn vinden!
Hou jij dus wel van een spannend boek met rechercheurs in de hoofdrol? Dan is dit boek wel echt iets voor jou. Binnenkort kan je trouwens mijn recensie verwachten. 
Deelnemen kan tot en met zaterdag 26 juli. De winnaars worden vervolgens via een blogbericht bekend gemaakt. 
Met dank aan VBK Uitgevers België voor het mogelijk maken van deze winactie.

<Follow on BloglovinFollow my blog on Bloglovin

(Visited 60 times, 3 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

24 Comments

 1. Wat een fijne actie! Ik doe graag mee. Ik heb erg genoten van de eerdere boeken van Simone en ben dus ook heel benieuwd naar deze! Ik volgde je al op bloglovin en Twitter en ga je actie zo ook even delen.

 2. Leuke actie! Simone van der Vlugt schrijft altijd mooie, spannende verhalen. En ik houd van Nederlandse trhillers. Ben dus reuzebenieuwd naar dit boek en zou graag een exemplaar winnen! 😉

 3. Ik heb net het eerste deel gelezen en vond het heel spannend. Ik zou het dan ook fijn vinden om dit boek te winnen.

 4. “Vraag niet waarom” maar juist ik moet dit boek lezen want ‘n boek kan mij namelijk niet spannend genoeg zijn, ik hou d’ er van onder ‘t genot van een glaasje wijn!

 5. Wat een leuke actie! De boeken van Simone van der Vlugt hebben bij nooit teleurgesteld. Graag zou ik mee willen doen zodat ik tijdens mijn kraamverlof nog van een extra goed boek kan genieten 😉

 6. Wat een gave actie! Ik heb vrijwel al Simones boeken maar dit nog niet. Vind Lois 1 en 2 erg goed, dus verheug mij op deel 3!

 7. Ik heb wel zin in een lekker spannend verhaal.. En ik vind Simone een van de beste schrijvers van Nederlandse bodem. Ik doe dan ook graag mee!

 8. De jeugdromans van Simone (De Amulet, De guillotine) heb ik altijd graag gelezen! Het is ook indrukwekkend hoe ze met haar thrillers zoveel lezers kan enthousiasmeren. Heel benieuwd dus naar dit boek!

  P.S.: Ik volg je sinds kort ook via alle mogelijke media, leuke blog heb je!

 9. vraag mij niet waarom ik dit boek moet lezen, nou ja..gewoon omdat het een van de beste auteurs is

 10. Zowel mijn vrouw als ik zijn grote liefhebbers van deze auteur. Wat ons betreft hoort ze bij de top van Nederlandse auteurs. Ik kan niet wachten om in dit boek te beginnen!

 11. Wat gaaf! ik zou graag kans maken op dit boek, omdat het me een heel spannend boek lijkt. Ik heb nog niet eerder een boek van deze auteur gelezen, maar hij staat al heel lang op mijn ”verlanglijstje” en om dan met dit boek te beginnen zou gaaf zijn, omdat het zich in Alkmaar afspeelt en dit is de ”grotere”stad die voor mij het dichtstbij ligt als ik een keer even echt wil gaan shoppen. Het lijkt me apart om dan dingen te herkennen in het boek. Ik ben heel erg nieuwsgierig.

  (het lukt me niet met een account in te loggen vandaar anoniem; mijn gegevens zijn : Marion Poeste Thomas; m.thomas1990@live.nl)

 12. Wat geweldig zeg…ik heb alle boeken van Simone omdat ze fantastisch schrijft…deze zou ik graag aan mijn collectie toevoegen….heerlijk om weer in weg te dromen.

 13. De andere twee boeken met Lois in de hoofdrol gelezen, geweldig. Heb nog niet zoveel gelezen van Simone, maar ben langzamerhand een fan aan het worden!

 14. Wat een leuke actie. Ik ben pas een ontdekker van de boeken van simone en ik vind de serie met Lois erg goed. Ik hoop dan ook dit 3e deel snel te kunnen lezen…

 15. Wat een leuke zomer actie! Wel De reunie en Schaduwzuster gelezen maar (nog) niet deel 1 en 2 van Lois Elzinga in het Noord-Hollandse Alkmaar! Zou leuk zijn om deze in de vakantiekoffer mee te nemen naar Umbrië, Italië en de thriller daar achter te laten voor de volgende liefhebber van deze Nederlandse top schrijfster!

  (het lukt me niet met een account in te loggen vandaar anoniem; mijn gegevens zijn : Linda Hilgers; lhilgers@zonnet.nl)

 16. GRIET (gsarletgdaled@hotmail.com)
  Ik las nog nooit een boek van Simone van der Vlugt (shame on me !), … De reacties en commentaren maken we wel heel erg nieuwsgierig. Een kans om een boek van haar te winnen mag ik als, real book addict, niet laten liggen. Misschien kan dit het begin worden van een heuse van-der-vlugt-verslaving 🙂

 17. Deel 1 en 2 heb ik, dus deel 3 zou ik ook heel erg graag willen hebben.
  Daarom wil ik graag met deze winaktie meedoen.

 18. Ah YES! Eindelijk een Simone van der Vlugt boek! Ik ken dit boek nog niet, maar ik ben wel echt ontzettend fan van haar !! Duimen 🙂

 19. Omdat ik heel graag een goed excuus wil hebben om even niet met de daagse beslommeringen bezig te zijn en gewoon lekker in de tuin, onder de parasol met een lekker drankje de tijd te verliezen in weer een goed boek van haar. Barbara (@indigo1503)

 20. Super leuke actie! Ik heb genoten van de eerste twee delen en zou dan ook graag het derde deel in deze spannende serie lezen!
  ((@)TurtleBookwurm)

Comments are closed.