Verwacht: conflict van Susan Moonen (+WIN 2x)

Op 30 augustus verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie het debuut van Susan Moonen. Conflict, zo heet het boek, is een thriller over vriendschap die zwaar onder druk komt te staan. Ik ga dit boek binnenkort lezen en recenseren, maar jullie maken intussen kans om een exemplaar te winnen! Van uitgeverij De Crime Compagnie mag ik twee exemplaren weggeven!


Misschien dat ik beter eerst even vertel waarover het boek gaat. Ik doe namelijk alles om jullie enthousiast te maken voor de winactie. Uitgeverij De Crime Compagnie beschrijft de inhoud als volgt:
Is hun vriendschap sterk genoeg om het verraad te overleven?
Eva en Lotte zijn al sinds de kleuterschool onafscheidelijk. Hun vriendschap is de wereld. Lotte is getrouwd en moeder van een tweeling. Eva werkt bij een bank en woont samen met Johan, een makelaar in onroerend goed. Dan worden er in Ravenstein, het stadje waar de vriendinnen wonen, dode vrouwen gevonden. De ontzielde lichamen zijn gemarteld, de lompheid van de verkrachtingen is ongekend. Al snel na de vondst ontdekt Eva iets verschrikkelijks. Het gaat haar voorstellingsvermogen volledig te boven. Ze verzet zich tegen de waarheid, maar de feiten stapelen zich op. Hoe kan ze haar vriendin Lotte beschermen?

Lijkt dit boek wel wat voor jou? Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig:

Laat me in een reactie op dit bericht weten waarom jij een exemplaar moet winnen. Mij volgen op Sociale Media (Twitter, Facebook of Bloglovin) is niet noodzakelijk, maar wel handig omdat ik via deze weg de twee winnaars bekend zal maken. 
Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 31 augustus. Op 1 september maak ik dan de winnaars bekend. 
Heel veel succes!
Met dank aan uitgeverij De Crime Compagnie voor het mogelijk maken van deze winactie.
(Visited 106 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

19 Comments

 1. Wat leuk! Het lijkt me gewoon een super leuk boek. Ik zou het boek heel graag lezen en ik zou het super vinden om er een review over te schrijven op mijn blog. 🙂 Ik hoop dat ik win!

 2. Ik zou deze graag lezen. Heb net een stuk of 5 boeken van Nederlandse Thriller schrijvers gelezen maar vond deze niet echt ‘eng’. Ik ben heel benieuwd of deze het predikaat Thriller waar gaat maken.

 3. Hoi Céline!

  Ik zou graag winnen omdat je me verdorie super nieuwsgierig hebt gemaakt naar het boek! Haha. Ik hou van goede thrillers, en deze lijkt me je bij de keel te grijpen!

  Ik heb geen Twitter :$ maar ben Facebook & bloglovin volger hoor!

  Nu duimen ✌️

 4. Lijkt me superspannend. Wat is die waarheid die Eva`s voorstellingsvermogen te boven gaat? Zou daar graag achterkomen. 🙂

 5. Ik heb het e book toen het net uit was gelijk gekocht én gelezen (recensies staan op allerlei sites). Ik zou het boek nog heel graag als papieren versie willen hebben voor in mijn boekenkast. Vandaar dat ik een kansje waag. Woe het boek nog niet heeft gelezen kan ik het ten

 6. Lijkt me zeer spannend en vriendschap is toch belangrijk in ‘t leven dus ben benieuwd waar dit (verhaal) naar toegaat!

 7. Ik wil / kan niet motiveren waarom ik moet winnen. Wel waarom ik WIL winnen: ik ben dol op lezen in het algemeen en het lezen van thrillers in het bijzonder. Vooral een fijne bezigheid als ik op mijn balkon zit. (Hopelijk krijgen we nog wat mooie zomerse dagen.)
  sepia [at] home . nl

 8. Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat het volgens mij een hele originele invalshoek heeft en je me gewoon heel erg nieuwsgierig hebt gemaakt naar dit boek!

 9. ik wil graag het debuut van Susan Moonen lezen, ik heb enkele recensies gelezen die mij nieuwsgierig maken naar dit boek

 10. Ben zeer benieuwd naar dit boek! Ben gek op thrillers en maak graag kennis met deze auteur!

Comments are closed.