Review: usem note cards (+ WIN)

De usem (afkomstig van use them) note cards zijn kleine notitiekaartjes ter grootte van een bankkaart. Ik ontdekte ze op Twitter en heb meteen contact opgenomen. Deze kaartjes leken me namelijk erg leuk en dus was ik meteen enthousiast om er een review over te schrijven.

De postbode bracht ze vandaag en het was dan ook een aangename verrassing toen ik thuiskwam en deze op de tafel zag liggen. Niet enkel de kaartjes, maar nog een heleboel andere stuff lagen uitnodigend op de keukentafel. Er zat een persoonlijke boodschap bij (altijd fijn!) en de usem note cards zitten niet alleen netjes opgestapeld in een doosje, maar waren ook nog eens in een origineel papiertje verpakt. Aangezien je voor het opendoen van pakjes bij mij aan het juiste adres bent, kan je dus wel begrijpen dat ik dit een pluspunt vind. Het is altijd veel aangenamer om je bestelling mooi gepresenteerd in de brievenbus te krijgen dan dat het gewoon nonchalant in een envelop wordt gestoken en zo op de post wordt gedaan.
Ik heb een pakketje ‘mixed designs’ gekregen. Concreet betekent dit: een doosje met 50 notitiekaartjes, met de vier meest gevraagde soorten erin. Ideaal dus voor wie nog niet goed weet welke juist te bestellen.
Het handige aan de notitiekaartjes is dat ze gewoon in je portefeuille passen. Ik denk maar aan je boodschappenlijstje, een adres voor een belangrijke afspraak of wat dan ook; het past allemaal in het vakje van je portefeuille. Een nadeel van dit kleine formaat is dat je natuurlijk geen volledige boeken kan gaan schrijven en dat dus bijgevolg je boodschappenlijstje niet al te groot mag zijn. Mocht het toch zijn dat je maar eens in de maand de volledige winkel leeghaalt, dan kan je steeds meerdere kaartjes gebruiken.
Hierboven zie je de vier verschillende soorten. Alle vier hebben ze hun eigen voordelen. Het kaartje met de gedrukte klok, bijvoorbeeld, is erg handig wanneer je een afspraak hebt waar je nog enkele zaken moet bij noteren. De overige, daar kan je een eigen touch aan geven en het staat je dan ook vrij zelf te bepalen waarvoor je die gebruikt. Ik zal deze meestal gebruiken om mijn uren van de bus en trein op te noteren (omdat die het leuk vinden om regelmatig – elke week toch wel een keertje – de uren aan te passen).
Als laatste wil ik nog de envelopjes vermelden. Ik kreeg er namelijk op maat gemaakte envelopjes bij (schattig!) waar je de kaartjes kan in opbergen. Persoonlijk vind ik de envelopjes niet echt nodig, maar het is natuurlijk altijd wel leuk als je het kaartje aan iemand anders wil geven.
Ik ben zeker overtuigd van de voordelen van de usem note cards. En om jou ook te overtuigen mag ik een pakketje usem note cards ‘mixed designs’ weggeven t.w.v. €7,50!
Lijkt dit wel wat voor jou? Lees hieronder wat je moet doen:
– Laat me in een reactie op dit artikel weten waarvoor jij de usem note cards zou gebruiken.
– Volg mij op Facebook en/of Twitter.
Niet verplicht, maar wel erg leuk ter promotie van de usem note cards:
– De foto op Facebook delen met je vrienden zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met deze, toch wel zeer handige en originele, notitiekaartjes.
Je kan deelnemen aan deze wedstrijd t/m zondag 13 oktober 2013.
Veel succes!
Met dank aan Gijs de Werker van usem note cards voor het versturen van een proefpakket en het mogelijk maken van deze winactie.
www.usem.nl
 
Deze wedstrijd is gesloten. De winnaar heeft bericht ontvangen. Hou mijn blog goed in het oog voor komende wedstrijden.

 

Follow on BloglovinFollow my blog on Bloglovin

(Visited 70 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

5 Comments

  1. Wat een leuke actie! Had een proefpakketje gekregen maar die zijn allemaal uitgedeeld dus een set als deze is erg welkom!! Waarvoor ik deze set zou gaan gebruiken; nou dat is makkelijk, voor het promoten van mijn eigen website natuurlijk 🙂

  2. Ik heb ze al op andere blogs ook gezien, en ze lijken me erg leuk! Ik zou ze gebruiken als presentatiekaartjes voor mijn opleiding en als kleine geheugensteuntjes voor dingen die ik die dag nog moet doen, een soort ‘to-do’-lijstje.

  3. Ik heb ze inderdaad ook al elders gezien, en het lijken mij reuze handige kaartjes. Ik maak echt overall lijstjes voor – bijvoorbeeld to-do lijstjes, boodschappenlijstjes, en als ik met de trein ga, schrijf ik de tijden op, wanneer, welk perron, waar overstappen.

  4. Ze zijn zó leuk! Ik heb ze al eens voorbij zien komen maar nooit aan gedacht om zelf aan te schaffen. Dit is best wel een leuke kans 🙂 Ik zou ze vooral gebruiken om mijn site te promoten. Vaak vragen mensen oh maar ik zoek “dit en dit” waar kan ik dit dan vinden op je site? Oja en hoe heet hij ook al weer? Dan zijn deze super handig! Site erop gooien en er snel bijzetten waar ze op moeten klikken.
    Die met de klok, ideaal! Ik heb niet altijd mijn agenda bij me, maar deze kaartjes zijn een stuk kleiner dus makkelijker 😉

Comments are closed.