Review: hippe webshop nikkidotti.nl (+WIN)

 

Nikki Dotti is een webshop waar je allerlei leuke flavourits spulletjes kan kopen. Alles wat je nodig hebt om een leuke brief te schrijven, kan je er kopen. En zeg nu zelf: hoewel een e-mail zeer tijdsbesparend werkt, is er niets leuker dan je brievenbus te openen en er een hele leuke brief in terug te vinden.

Nikki van Mil is de eigenares van deze hippe webshop. Leuk om te weten is dat alles wat ze verkoopt door haar geïllustreerd is. Ik kreeg van haar een leuk pakketje toegestuurd met daarin een aantal benodigdheden voor dé perfecte brief.

In het pakket zaten o.a. hele leuke stickertjes waarmee je de enveloppe netjes kan dichtkleven, een heel toepasselijke stempel (tot schrijfs) en een leuke ansichtkaart.
 
 
Naast al dit leuks vind je in haar webshop ook postpapier, notitieboekjes, kleurrijke tape en nog zoveel meer. Weet je wat? Neem gewoon zelf even een kijkje op nikkidotti.nl
WINIk ga jullie hierbij een handje helpen want om jullie kennis te laten maken mag ik een waardebon weggeven t.w.v. € 7,50 vrij te besteden in haar webshop.Wat moet je daarvoor doen?– Laat hieronder een reactie achter waarin je zegt dat je deelneemt en vergeet ook niet te vermelden welke stappen je hebt ondernomen.
– Volg mij op Twitter @Celineschrijft
– Volg mij op Facebook

Wat mag je doen om je kansen te vergroten?

– Volg mij op Bloglovin en like dit bericht.
– Retweet:
“Ik doe mee aan de winactie van @Celineschrijft om een waardebon bij @NikkiDotti te winnen. Doe jij ook mee? http://celineschrijft.blogspot.be/2014/02/review-hippe-webshop-nikkidottinl.html”

Jullie kunnen deelnemen aan deze winactie t.e.m. zondag 23 februari 2014.

Ik dank hierbij Nikki van nikkidotti.nl voor het mogelijk maken van deze actie.

Follow on BloglovinFollow my blog on Bloglovin

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

5 Comments

Comments are closed.