Blogtour: WIN “De jongen uit het woud” + sieraad

Zoals beloofd gaat mijn artikel voor de blogtournee gepaard met een leuke winactie. Ik hoop dat ik je heeeeeeel nieuwsgierig gemaakt heb naar het boek want ik mag namelijk een e-boek weggeven!

Omdat het natuurlijk ook erg leuk is om iets in je brievenbus te ontvangen, krijg je er ook nog eens een kettinkje bij (zie afbeelding hieronder). Het is een zilveren ketting, 44 cm lang met een boompje eraan.

Wat moet je hiervoor nu eigenlijk doen?

Wel, als je mijn artikel over Salzburg gelezen hebt (klik hier als je dat nog niet gedaan hebt), dan weet je alvast het antwoord op de volgende vraag:
Waar eet je, volgens Jen, de lekkerste taartjes in Salzburg?

Je geeft het antwoord op deze vraag in een reactie hieronder en je vertelt mij ook nog eens wat jouw favoriete reisbestemming is. Simpel hé?

Als extraatje vind ik het natuurlijk ook nog leuk als je mij volgt op Twitter, Facebook, Bloglovin of waar dan ook.

Je kan deelnemen aan deze winactie t.e.m. zondag 22 februari 2015.

Met dank aan uitgeverij Stormpublishers voor het mogelijk maken van deze winactie.

 

(Visited 84 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

7 Comments

 1. Wat een leuk artikel en natuurlijk een gave winactie. Zelf ben ik al een keer in Salzburg geweest en heb ik geen taart gegeten bij Tomaselli ofwel de plek waar volgens Julia de beste taartjes zijn. Ik heb nog zoveel plekken op mijn bucketlist staan om te bezoeken, maar ik denk dat ik het allerliefst naar Venetie zou gaan.

 2. Ik ben vroeger naar Salzburg geweest, maar heb helaas ook geen taart gegeten bij Tomaselli! En dat terwijl ik een echte zoetebek ben op reis. Meestal maak ik samen met mijn vriend citytrips. Mijn favoriete reisbestemming blijft nog altijd New York, maar ook van Wenen heb ik afgelopen zomer erg genoten en zou ik heel graag eens in de winterperiode bezoeken.

 3. Ik ben zelf nog nooit in Salzburg geweest dus jammer genoeg ook niet bij Tomaselli. Mijn favoriete reis bestemming is een plaats waar ik nog nooit ben geweest ik zou graag een keer naar Afrika gaan Kaapstad bijvoorbeeld.

 4. Wanneer je een anonieme reactie plaatst, weet ik helaas niet wie je bent en is je deelname vervolgens ook niet geldig. Je kan eenvoudig een reactie plaatsen met jouw naam. Dit doe je door bij “Antwoorden als” op Naam/URL te klikken. Bedankt!

 5. Bij Tomaselli.
  Ibiza is mijn favoriete vakantiebestemming.
  Ik @es2511 volg je ook op Twitter:)

 6. Volgens mij zijn dat de taartjes van Tomaselli 🙂 (ze klinken ook erg goed!! )
  Mijn favoriete reisbestemming is Rome, echt super mooi!! Dichter bij huis ga ik heel graag naar Brugge 🙂
  Ik volg je overigens via bloglovin
  (misschien komt dit berichtje nu dubbel, maar ik kreeg een foutmelding toen ik hem probeerde te plaatsen)

 7. Wat een super leuk winactie!
  Het lijkt mij heerlijk om ook taartjes te eten bij Tomaselli (antwoord)! Misschien kom ik ooit nog een keertje in Salzburg en dan zondig ik met een verrukkelijk taartje!
  Mijn favoriete vakantiebestemming is (tot nu toe) Duitsland en dan (Hoog) Sauerland en het Moezelgebied! Heerlijk wandelen in de bergen (Hügel 😉 ). Maar zou graag meer landen willen verkennen en wie weet krijg ik dan wel een nieuwe favoriete vakantiebestemming.
  Ik volg je zo’n beetje overal, eigen naam of (@)TurtleBookwurm.

Comments are closed.