Recensie | Ik zie je op het strand

De nieuwe Jill Mansell Ik zie je op het strand is weer zo’n roman waarmee je uren zoet bent. Net zoals haar andere boeken is ook dit weer een heerlijk zomers verhaal met heel wat liefdesaspecten.

Clemency werkt als makelaar en moet daarvoor af en toe reizen. Wanneer ze op een keer naast een bijzonder knappe man in het vliegtuig zit, kan de vlucht niet lang genoeg duren. Helaas blijkt die man al getrouwd en keert Clemency ietwat triestig terug naar huis. Jaren later ontmoet ze hem echter weer en dit keer in heel andere omstandigheden. Het is namelijk de nieuwe vriend van haar stiefzus. Als dat maar goed afloopt…

Het is weliswaar voorspellend maar dat maakte me niet uit. Ik was wel benieuwd naar de liefdesgeschiedenis van Sam en ook het leven van stiefzus Belle wekte mijn interesse. Gelukkig gaat het ook niet alleen over hen in het boek. Er doen nog tal van andere personages mee die onverwacht ook veel met elkaar gemeen hebben. Daarnaast zit er ook een goede dosis humor in het boek verwerkt. Deze nieuwe Jill Mansell is kortgezegd opnieuw een zomerse topper!

Beoordeling: 4/5

Auteur: Jill Mansell
Uitgeverij: LS Amsterdam
ISBN: 9789024567607

Ik kreeg dit boek ter recensie.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!