Dubbelrecensie | Did I Mention …

Na het eerste deel in de Did I Mention-trilogie gelezen te hebben, was ik enthousiast genoeg om ook de twee andere delen te lezen. Ik las ze onmiddellijk na elkaar, vandaar deze dubbelrecensie.

In de Did I Mention-trilogie gaat het over Tyler en Eden, stiefbroer en stiefzus. Waar ze elkaar in het eerste deel niet kunnen luchten, vallen ze in het tweede deel als een blok voor elkaar. In Did I Mention I Need You trekt Eden naar New York om haar stiefbroer te bezoeken. Hij woont er een volledig jaar om deel te nemen aan een project waarin hij vertelt over de mishandelingen die hij te verduren kreeg van zijn vader. Meteen bij hun weerzien slaat de vonk over. Tyler en Eden houden dit blije weerzien voor zich aangezien Eden intussen een vriendje heeft en het ook absoluut niet geweten mag worden dat stiefbroer en -zus verliefd zijn op elkaar. Maar houden ze dit lang vol en hoe reageert hun omgeving hierop?

Did I Mention I Miss You gaat verder waar deel twee stopt. Ik ga niet veel uit de doeken doen want anders hoef je de reeks natuurlijk al niet meer te lezen. Algemeen vind ik de boeken erg voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk. Het is een origineel verhaal en ik geloof wel dat het in werkelijkheid ook weleens gebeurt. De setting, vooral New York, is goed gekozen en aangezien het boek zich afspeelt in de zomervakantie had ik een heus vakantiegevoel.

Meestal gaat een trilogie me snel vervelen. Ook hier was dat een beetje het geval en waren bepaalde stukken wat langdradiger. Toch gebeurde er telkens wel iets waardoor ik weer geprikkeld werd om verder te lezen. De reeks is zeker een aanrader voor al wie van liefdesverhalen houdt die toch iets gecompliceerder zijn.

Auteur: Estelle Maskame
Uitgeverij: Moon

Ik kreeg deze boeken ter recensie.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!