Reinigingsproducten van RoC

DSC_0121_Fotor

Twee maal per dag reinig ik mijn gezicht en het liefst doe ik dat met zo goed mogelijk reinigingsproducten waarvan mijn huid een gezonde glans krijgt. In deze review komen 4 reinigingsproducten van RoC aan bod waarbij ik de ene al wat beter vond dan de andere. 

Over het merk

RoC is een merk dat je bij de apotheek vindt. Het wordt ook vaak aangeraden door dermatologen. Het merk is ontstaan in 1957 en werd opgericht door een apotheker uit Parijs. Sindsdien doet RoC er alles aan om te investeren in kwalitatieve producten.

Reinigingsmelk meervoudige werking 3-in-1

DSC_0065_Fotor

Deze reinigingsmelk belooft een driedubbele werking: cleaner, tonic en moisturizer. Naar deze was ik dus wel heel benieuwd. De structuur voelt meer aan als een reiniger dan als een crème maar het is wel heel zacht. Toch moet ik toegeven dat dit niet echt iets voor mij is. Ik spoel mijn reiniger graag af met water zodat ik een fris gevoel heb alvorens mijn nachtcrème aan te brengen. Met deze is het niet de bedoeling dat je het afspoelt dus vandaar dat ik toch even kies voor een 1-in-1.

DSC_0070_Fotor

Micellair reinigingslotion extra comfort en lotion perfecting toner

DSC_0075_Fotor

Beide lotions gebruik ik heel graag. Bij een lotion is het uiteraard niet de bedoeling hem af te spoelen dus die moet liefst wel heel snel in mijn huid worden opgenomen. Dat is bij die zeker het geval. De lotion voelt heel fris aan en neemt de laatste restjes vuil weg. Precies zoals het moet dus. De lotion extra comfort is geschikt voor de gevoelige huid, de andere is geschikt voor elk huidtype.

DSC_0084_Fotor

DSC_0094_Fotor

Reinigende mousse

DSC_0102_Fotor

Het beste heb ik voor het laatste bewaard. Deze reinigende mousse is toch echt wel de aangenaamste in gebruik. Ik heb het sowieso al meer voor een face wash dan voor een reinigingsmelk, maar dat is natuurlijk persoonlijke mening. De reingende mousse van RoC heeft een heel erg fris en subtiel geurtje en het voelt heel zacht aan. Je hebt er niet veel van nodig en het lijkt wel of er niet eens wat uit mijn fles verdwijnt. Eens goed schudden voor gebruik en je krijgt een mooi schuimlaagje op je gezicht. Het neemt niet altijd alle make-up weg, maar omdat ik erna toch steeds een toner gebruik stoort me dit niet.

DSC_0105_Fotor

Deze producten zijn o.a. verkrijgbaar bij de apotheek.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

 

 

(Visited 290 times, 7 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

3 Comments

  1. Een reinigingsmelk en een face wash zijn eigenlijk ook twee verschillende producten. Met de eerste haal je make-up van je gezicht, met de tweede ga je in de diepte reinigen! 🙂 Maar ik hou zelf ook wel van zo’n mousse reiniger! Die lijkt me dan ook erg fijn! Momenteel gebruik ik die van de Douglas.

  2. Ja dat klopt, maar doordat ik niet veel make-up aanbreng volstaat het vaak om te reinigen met een face wash en een toner. Deze van RoC is zeker een aanrader 🙂

Comments are closed.