WIN ‘Smiley’ van Lotte Boot

In mijn recensie over het boek ‘Smiley’ van Lotte Boot was ik erg enthousiast over het verhaal. Het heftige verhaal van Julia had me geraakt en heeft me toch wel even bezig gehouden. Het moet niet altijd een roman of fictieve thriller zijn. Open je ogen voor de werkelijkheid en lees ‘Smiley’.

Om jullie aan te moedigen dit boek te lezen, mag ik van uitgeverij Bertram + de Leeuw een exemplaar weggeven!

Misschien denk je nu: waar heeft ze het over? Het kan zijn dat je misschien alleen maar vraagtekens ziet bij het horen van ‘Smiley’ (wat me wel zou verbazen), maar daarom stel ik voor om eerst even mijn recensie te lezen zodat je gauw te weten komt dat deelnemen aan deze wedstrijd geen slecht idee is.

Mijn recensie lees je hier.

Goed, nu ben je wel overtuigd, denk ik. Ik mag een van jullie blij maken met dit verhaal en omdat ik graag mensen blij maak, ben ik momenteel ook heel erg blij. Omdat ik niet echt veel inspiratie heb op dit moment om een leuke opdracht voor jullie te verzinnen, mogen jullie helemaal kiezen op welke manier je aan deze wedstrijd deelneemt.

Ik heb natuurlijk een aantal richtlijnen. Wat moet je zeker doen om dit boek te kunnen winnen? Heel simpel:

– Wanneer je me nog niet op Twitter volgt, kan je dat doen via @Celineschrijft. Het volgende retweeten zou ook wel heel erg leuk zijn: RT @Celineschrijft Ik doe mee aan de winactie om het boek ‘Smiley’ te winnen. Meedoen kan via volgende link: https://www.celineschrijft.be/recensie/win-smiley-van-lotte-boot/

– Me volgen op Bloglovin en/of Facebook (zie onderstaande buttons)

– Vergeet vooral ook niet om hieronder een reactie achter te laten zodat ik toch weet dat je deelneemt aan de winactie.

En zoals ik al zei: de rest vullen jullie zelf in. Je kan simpelweg een reactie achterlaten waarin je zegt dat je deelneemt of je kan erin vermelden waarom je dit boek wil winnen of je schrijft een leuk en toepasselijk gedichtje, … Je mag het volledig zelf bepalen.

Veel succes en duimen maar dat je binnenkort dit boek in je brievenbus vindt!

Deelnemen kan t.e.m. zaterdag 30 november 2013.

Met dank aan uitgeverij Bertram + de Leeuw voor het mogelijk maken van deze winactie.

Follow on BloglovinFollow my blog on Bloglovin

(Visited 60 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

12 Comments

  1. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee.
    Waarom ik het boek graag wil lezen? Omdat jouw enthousiaste recensie mij benieuwd naar het boek heeft gemaakt.

  2. Ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, zeker omdat het een boek is wat ik normaal gesproken niet zo snel op zou pakken.

  3. Na het lezen van jouw recensie ben ik wel erg nieuwsgierig geworden naar dit verhaal, dus ik doe mee!

  4. Het lijkt mij een heftig, realistisch verhaal. Graag zou ik het willen lezen en doe daarom graag aan deze actie mee!

  5. Leuk blog Celine! Naar aanleiding van je recensie ben ik toch wel nieuwsgierig geworden naar het boek, ik doe dan ook graag mee aan de winactie!

Comments are closed.