Rupsje Nooitgenoeg, hoe laat is het?

DSC_0102_Fotor

Kinderen komen in de lagere school terecht en leren kloklezen. Je kan dus maar best een goed leesbare klok aan de muur hangen. Of je verrast je kind met iets anders…

Rupsje Nooitgenoeg, hoe laat is het? is een interactief boekje waarbij op elke kartonnen pagina een uur staat aangegeven. Hierbij is het de bedoeling dat je kind met de verstelbare wijzers dat uur vormt. Je kan natuurlijk ook zelf verbaal een uur aanbieden om je kind wat meer uit te dagen of je kind kan het zelf lezen. Het leuke aan dit boekje is dat er een volledig verhaal achter zit waarbij ze te weten komen wat de dieren de hele dag doen.

DSC_0097_Fotor

DSC_0104_Fotor

Het boekje is gemaakt van stevig karton en de wijzers van plastiek. Het kan dus wel tegen een stootje. De gekleurde illustraties maken het geheel erg mooi en aantrekkelijk voor een kind uit het eerste of tweede leerjaar. Ook als je je kind uit de derde kleuterklas wil laten kennismaken met de klok is dit boekje ideaal.

Uitgeverij: Gottmer
Auteur: Eric Carle

Ik heb dit boek gekregen ter review.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!