Recensie: Zes maanden zonder ****

Van de cover alleen al werd ik helemaal vrolijk. Zes maanden zonder was een boek voor mij, dat stond vast. Ik besloot me te laten verrassen: ik zou het boek gaan lezen zonder te weten waar het precies over gaat. En wat een leuke ervaring! Misschien moet ik dat maar eens vaker doen.

Robin is jong, speels en deelt regelmatig het bed met haar baas. De mannen die in haar leven komen veroorzaken meer problemen dan goed voor haar is en als ze ook nog eens haar ontslag krijgt, besluit ze dat het tijd is voor verandering in haar leven. Ze gaat een weddenschap aan met haar zus: het is gedaan met onbekenden in haar bed en feesten mag enkel nog zonder alcohol. Laten we het dan maar even helemaal over een andere boeg gooien, denkt Robin. Via een advertentie komt ze namelijk in Ierland terecht waar ze aan het werk kan als kindermeisje. Het begin van een hels avontuur

Zes maanden zonder is een heerlijke chicklit. Het verhaal blijft niet aan de oppervlakte drijven, maar heeft een zekere diepgang. Je leert Robin meteen kennen en ik had niet veel nodig om me te laten meevoeren met haar verhaal. De nodige details zorgden ervoor dat ik me Ierland zo kon voorstellen terwijl ik er nog nooit ben geweest.
Allemaal zeer leuk denk je nu waarschijnlijk, maar zit er ook wat romantiek in? Wat denk je zelf? Uiteraard zijn de mannen van de partij! Maak tijdens het lezen ook kennis met de tweede hoofdpersoon Sam. 

Hopelijk heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt want het loont de moeite om Zes maanden zonder een keertje te lezen.Heb jij het boek al gelezen?
Deze recensie is geschreven voor Chicklit.nl. Klik hier om naar de website te gaan.

Follow on BloglovinFollow my blog on Bloglovin

(Visited 38 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.