Recensie: Verslingerd*****

OMG. Ik weet echt niet hoe ze het doet en ik heb er zelfs eventjes geen woorden voor. Volgens mij zal het nog minstens anderhalve dag duren vooraleer ik een beetje bekomen ben. Ik verklap niets, maar hier alvast een tip: een doos Kleenex bij de hand hebben is geen overbodige luxe. Lachen of huilen? Hmm, nee, ik vertel het je heus nog niet.
Lisette Jonkman heeft wat mij betreft met Verslingerd zichzelf overtroffen. In Verkikkerd dacht ik al uitgebreid te hebben kennisgemaakt met haar schrijfstijl, maar Verslingerd overtreft alles. Meestal vind ik een vervolg maar wat uitgemelkt. Zoiets als “ik wil jullie wel nog een leuke verhaallijn geven, maar eigenlijk heb ik alles al verteld in het eerste deel.” Lisette Jonkman valt dus absoluut NIET onder deze categorie. 
Verslingerd gaat dus verder waar Verkikkerd eindigde. De zomervakantie zit er bijna op en de inwoners van het Fort keren allemaal terug naar de campus. Paladin, Chewy, Kikker, Hermelien, Chris en natuurlijk ook Lucy. Oliviers, beter gekend als Kikker, muziekcarrière heeft een enorme boost gekregen en hij mag een single opnemen met de populaire en mooie Laura. Tot Lucys’s grootste ergernis komt Laura wel heel vaak in het Fort logeren en alle aandacht van Kikker gaat dan ook naar zijn duetpartner. Intussen lijkt Chewy zich niet zo goed te voelen en gebeurt er tussen Paladin en Hermelien ook heel wat. 
Verkikkerd en Verslingerd zijn boeken die je moet gelezen hebben. Het zou zonde zijn om enkel Verslingerd te lezen want dan mis je Verkikkerd en omgekeerd natuurlijk. Haast je dus maar snel naar de bibliotheek of boekhandel (online shoppen kan natuurlijk ook), want het zou een schande zijn deze boeken niet te lezen! 
Benieuwd naar mijn recensie van Verkikkerd? Lees ze hier.
Beoordeling: *****
Auteur: Lisette Jonkman
Uitgever: L.S Amsterdam
Uitgavedatum: juni 2014
ISBN: 9789021809809
Met dank aan VBK Uitgevers voor het toesturen van een recensie-exemplaar

<Follow on BloglovinFollow my blog on Bloglovin

(Visited 35 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

4 Comments

Comments are closed.