Recensie | Kies voor mij

Stephanie en Nick zijn beiden niet toe aan een relatie. Wanneer ze elkaar ontmoeten houden ze het dan ook vriendschappelijk, met af en toe een extraatje. Daar komt echter al snel verandering in wanneer Stephanie zwanger blijkt ze zijn. Zal ze dit aan Nick vertellen en hoe zal hij hiermee omgaan? Zo vreest het ergste. Kies voor mij is de vijfde roman in de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout.

Vooral ‘s zomers kan een New Adult me wel bekoren. Lekker languit in de ligzetel met een boek waarbij je niet te veel hoeft na te denken. Kies voor mij is hiervoor echt geschikt. De voorspelbaarheid droop ervan af maar dat moet ook eens kunnen. Bovenal is het een heel romantisch boek dat soms ook wel een tikkeltje ontroerend is. Beide personages hebben meer gemeen dan ze op het eerste zicht wel eens kunnen denken.

Het was het eerste boek dat ik las van deze auteur en ik startte (zonder het te weten) ook meteen bij het vijfde deel. Gelukkig volgen de boeken elkaar niet op en zijn ze allemaal op zichzelf staand. Ik ben zeker van plan om ook de andere vier delen erbij te halen.

Voor de fans van Colleen Hoover en Sophie Jackson.

Ik kreeg dit boek ter review.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!