Recensie: Kiekeboe! *****

IMG_0534_fotor

Wat een super schattig boekje is dit! Kiekeboe! is een boekje bedoeld om je kinderen telkens weer te verbazen. Achter de pootjes van het dier schuilt zijn schattig snoetje. Kinderen kunnen zelf de pootjes bewegen of volwassenen kunnen dit doen. Ook bestaat het boekje uit dikke kartonnen bladzijden die voor kinderen met een beginnende fijne motoriek makkelijk om te slaan zijn.

IMG_0536_fotor

Dit prentenboek is ideaal voor kinderen met een beginnende communicatie. Hiermee kan je hen leren hoe ze hun verbazing moeten uitdrukken. Het is bovendien erg leuk om samen met je kind gezamenlijke aandacht te hebben voor het diertje. Als ouder kan je het dier zelf benoemen of het dierengeluid maken als het kind nog te jong is om dit zelf te kunnen benoemen.

IMG_0537_fotor

De dieren die aan bod komen zijn o.a. een hond, een poes, een varken, een uil, … Heel voorstelbare dieren die kinderen zeker zullen kennen.

Tevens zal dit boekje ook heel erg in de smaak vallen. Kiekeboe spelletjes zijn heel populair bij kinderen rond de leeftijd van een jaar. Op het einde wacht er zelfs nog een leuke verrassing. Dan zit er achter de handjes iets heel bijzonders verstopt. In de spiegel kunnen ze namelijk zichzelf zien. Een echte aanrader!

Beoordeling: *****

Auteur: Giuliano Ferri
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051163919

Met dank aan L&M Books voor het toesturen van een recensie-exemplaar. 

(Visited 203 times, 5 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!