Recensie | Eens gegeven

Feline werkt als taxateur bij een veilinghuis en woont samen met vrienden in een vervallen hotel. De verwarming werkt niet, ze hebben geen warm water en leven dus een beetje als krakers in een antikraakpand. Niemand van de vrienden heeft het geld om het hotel op te knappen en ook de huisbaas voelt zich niet geroepen. Tot Feline een bijzondere man ontmoet en een bijzonder geschenk van hem krijgt. Feline voelt zich er in eerste instantie niet goed bij, maar wat niet weet niet deert natuurlijk. Ze zal die man toch nooit meer zien. Tenminste, dat is toch wat ze dacht…

Charlotte de Monchy heeft het in zich om telkens romans te schrijven waardoor je jezelf als lezer instant gelukkig voelt. Haar manier van schrijven, het creëren van een decor en de alledaagse personages spelen hier zeker een rol. Het is fijn om te lezen dat echte vriendschappen bestaan en dat ook de liefde het wint van kleine fouten in het leven. De auteur zet alles neer op een heel luchtige manier waardoor de 334 bladzijden er zo doorheen vliegen. Het is inderdaad een 100 % feelgood roman.

Beoordeling: 4/5

Auteur: Charlotte De Monchy
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022580561

Ik kreeg dit boek ter recensie.

 

(Visited 34 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!