Recensie | De dochter

DSC_0114_Fotor

Het rustige leventje van Sofie verandert plots in een nachtmerrie als haar vader levensgevaarlijk gewond in het ziekenhuis belandt. Hij werd in zijn eigen huis op zijn eigen bed bewerkt met een mes en de dader is spoorloos. Al snel blijkt dat het om een persoonlijke kwestie gaat. Haar zo liefhebbende vader blijkt een heleboel achter te houden voor zijn dochters. Hij lijkt verwikkeld in een crimineel net en Sofie komt net iets te dichtbij. Zou de nieuwe liefde van Sofie haar kunnen helpen of zal hij haar eerder een mes in de rug steken?

De dochter is zo een thriller waarvan je absoluut het einde niet kunt voorspellen. Al van bij het begin komt de lezer voor raadsels te staan. Het boek is geschreven door de ogen van Sofie dus je gaat in principe met haar op zoek naar antwoorden. Het onheil bereikt je doorheen de pagina’s en je weet dat er elk moment iets mis kan gaan. Je weet ook welke personages erbij betrokken zullen zijn, maar hoe de vork precies in de steel zit, daar heb je het raden naar.

Ik bleef tot de laatste bladzijde geboeid en wilde absoluut weten wat er allemaal aan het gebeuren was. Ondanks de vele raadsels is het verhaal zeker niet ingewikkeld. Er zijn ook niet oneindig veel details opgenomen dus het leest echt heel aangenaam.

Linda Bruins Slot is een auteur waar we hopelijk nog veel meer van gaan horen!

Beoordeling: *****

Auteur: Linda Bruins Slot
Uitgeverij: Voorhoeve
ISBN: 9789043525602

Ik heb dit boek gekregen ter recensie. 

Schermafbeelding 2016-01-03 om 19_Fotor

(Visited 31 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!