Baguette met jam voor twee

Lize heeft nood aan ontspanning en aan het leegmaken van haar hoofd. Vandaar dat ze besluit de volledige zomer door te brengen op een camping in Zuid-Frankrijk. Ze zal er drie maanden lang werken en alle communicatie met het thuisfront verbreken. Bij aankomst op de camping wordt Lize al meteen verwelkomd door de ongelooflijk knappe sportinstructeur. Al vindt ze hem vooral heel erg arrogant en wil ze hem het liefst zoveel mogelijk vermijden.

Baguette met jam voor twee is een heerlijk zomerse roman. Ik kreeg onmiddellijk zin om op reis te vertrekken en zag mezelf al helemaal zitten in de zon op de camping. De auteur visualiseert de omgeving zodanig dat het niet moeilijk is om je in Zuid-Frankrijk te wanen. Dat het hier inmiddels ook 30 graden is, speelt misschien ook wel een rol. Het is uiteraard heel erg voorspellend maar dat maakt bij dergelijke romans niet uit. Lize en Nate zijn dé perfecte personages voor een roman als deze en de auteur mag wat mij betreft nog wat meer van dat schrijven!

Score: 4/5
Auteur: Wendy Brokers
Uitgeverij: boekerij
IBAN: 9789022584217

Ik kreeg dit boek ter recensie.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!