Rozen bij Greetz

Welke vrouw houdt er niet van om een boeket bloemen te krijgen? En als je er geen krijgt dan bestel je er toch gewoon! Bij Greetz worden ze door een koerier aan huis geleverd en kan je jezelf verrassen!

Een boeket bloemen in je huis is altijd leuk. De vele kleurtjes fleuren het interieur op en de geur doet je hersenen een grote hoeveelheid serotonine aanmaken (beter gekend als het gelukshormoon). Bloemen krijgen is fijn maar zelf een boeketje vanuit je luie zetel uitkiezen en dat de volgende dag geleverd krijgen is misschien nog fijner.

Bij Greetz heb je online een ruime keuze aan boeketten en planten. Toen ze me vroegen een boeket uit te kiezen zei ik dan ook geen ‘nee’. Daarnaast vind je boeketten waaraan een geschenk toegevoegd is zoals chocolade of verzorgingsproducten. Ben je dus op zoek naar een geschikt cadeau voor een verjaardag of voor Moederdag? Dan lijkt me dat toch wel een goede keuze!

Ik kan er niet aan doen maar ik vind een boeket met rozen nog altijd het leukst. Vandaar dat ik de extra cadautjes links liet liggen en koos voor een rood exemplaar. De foto’s op de website zijn heel duidelijk dus mijn keuze was snel gemaakt. Omdat er nog heel wat groen en wit tussen de rozen verwerkt zat, vond ik het een mooi geheel. Maar hoe zouden ze dit leveren?

Toen de bel ging en de koerier met een grote doos voor de deur stond, was ik nogal verbaasd. Ik had toch echt wel verwacht dat hij me met een glimlach en een boeket in de hand zou verwelkomen. Maar goed, tijd om de doos open te doen. Even had ik schrik dat de bloemen niet meer in goede staat zouden zijn, maar niets was minder waar. Het boeket zat netjes in een pot met water en je krijgt er ook voedingsstoffen bij om je boeket goed te verzorgen. Omdat ik een gebrek aan vazen heb, heb ik meteen ook de vaas erbij besteld.

Kortom: ik ben heel erg tevreden van deze online bloemenservice. Hoewel ik graag in levende lijve mijn boeket ga kopen bij een bloemist lijkt deze website me ideaal om iemand te verrassen. De bloemen worden in prima staat geleverd, ruiken heerlijk en gaan ongeveer 8 dagen mee.

Ik kreeg dit product ter review.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!