Phytosun omgevingsspray

DSC_0019_Fotor5

Hoewel ik deze zomer alleen nog maar regen heb gezien en de zon dus ver te zoeken is, slaat de hooikoorts toch weer toe. Eerlijk toegegeven, vergeet ik steeds mijn medicijnen te nemen. Gevolg? Zodra de pollen zich in de lucht bevinden loop ik als een gek te niezen. Aangezien het raam in mijn kamer de hele dag openstaat, is het ‘s avonds in bed vaak nog erger. Kan Phytosun me helpen?

Phytosun heeft namelijk een zuiverende omgevingsspray in hun gamma. Deze spray dient in eerste instantie om het huis op te frissen met een heerlijke eucalyptusgeur. Zijn zuiverende werking is te verklaren door de Eucalyptus globulus en Eucalyptus radiata (hoofdingrediënten). Daarnaast zouden deze stoffen ook de weerstand verhogen.

DSC_0028_Fotor6

Aangezien deze spray atmosferisch zuivert, zal het dus ook de pollen verdrijven. Het enige wat je moet doen is de spray 1 tot 3 maal verstuiven in elke hoek van de kamer. Ik heb dat natuurlijk meteen uitgetest.

DSC_0024_Fotor3

De geur is alleszins zoals ze het omschrijven: het hele huis ruikt naar eucalyptus. Ben je geen fan van die geur dan haal je dit product ook beter niet in huis. Ik ben er echter wel grote fan van (zelfs mijn doucheproducten zijn op basis van eucalyptus). De geur blijft toch een groot aantal uren hangen, maar is zeker niet storend. Wel even opletten dat je de dampen niet inademt op het moment dat je ermee spuit.

DSC_0026_Fotor4

Of het nu echt mijn hooikoortssymptomen verhelpt? Ik durf er eigenlijk geen antwoord op te geven. De keren dat ik het gebruikte, heb ik niet zitten niezen of had ik geen jeukende ogen. Toch weet ik niet of dit nu puur toeval is of werkelijk door het product komt. Als het echt werkt, ga ik me een hele voorraad aanschaffen. Weet je wat? Gezien mijn hooikoortsperiode vaak tot in augustus loopt, ga ik het de komende weken verder uittesten en neem ik het ook mee op reis. Ik hou jullie op de hoogte via Twitter!

Ik kreeg dit product ter review.

Schermafbeelding 2016-01-03 om 19_Fotor

(Visited 119 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

5 Comments

  1. Als je echt erge hooikoorts hebt, zou ik zeker de raam niet open laten staan! 🙂 Ik neem het hele jaar door medicatie voor mijn allergieën, en in de zomer zet ik de raam enkel open als het net geregend heeft.

  2. Ik gebruik pilletjes tegen hooikoorts en die helpen goed. Ik brand veel lekkere geurkaarsen, dus zou het zonde vinden als mijn huis door de spray naar eucalyptus zou gaan ruiken….hahaha.

  3. Ik weet dat ik normaal het raam niet mag laten openstaan, maar het probleem is dat ik ‘s nachts niet kan slapen zonder een beetje frisse lucht. Vandaar dus 🙂

  4. Kwestie van gewoonte lijkt me. 🙂 Misschien ‘s avonds een beetje verluchten en dan terug sluiten? Maar misschien heb je gewoon niet zoveel last als ik! Ik moet er niet aan denken mijn ramen open te zetten :p

Comments are closed.