Mijn IKEA en Hema Wishlist

Binnenkort start ik zelfstandig en daar hoort natuurlijk ook bij dat ik al mijn administratie heel netjes en overzichtelijk wil hebben. Daarvoor heb ik wel wat spulletjes nodig. Ik ging al even kijken bij IKEA en Hema en stelde mijn wishlist samen. 

Hema

20-x-95-kraft-14100578-product_rd

Een ‘to do’ notitieblok lijkt me onmisbaar. Deze vind ik erg leuk! Verkrijgbaar voor € 3,25.

27-x-14-kraftzwart-14100579-product_rd

Naast een agenda is het geen slecht idee om ook een desk planner te gebruiken. Het handige hieraan is dat je die kan open plaatsen op de week die je wenst. Zo verlies je geen belangrijke afspraken uit het oog. Verkrijgbaar voor € 4,50

IKEA

erik-archiefkast__0399253_PE563404_S4

Een archiefkast is heel erg handig. Je kan er namelijk naar eigen wens in sorteren en documenten overzichtelijk in bijhouden. Deze kost € 99.

collage

Als het op opbergen aankomt, ben ik een echte freak. Alles moet gesorteerd en gelabeld zijn zodat ik nooit ver hoef te zoeken. Deze opbergers vind ik erg mooi en handig. De linkse foto kan je op je bureau plaatsen en daarin kan je onder andere je balpennen, agenda, visitekaartjes en dergelijke kwijt. De andere opbergers zijn dan weer ideaal vanwege hun labels.

vaggis-prikbord-wit__0405543_PE566770_S4

Ja hoor, een prikbord moet ik absoluut hebben! Met die witte rand vind ik het wel iets hebben. Bij IKEA kost dit slechts € 4,99.

Ik moet nog even geduld hebben alvorens ik mijn bureau kan personaliseren, maar ideeën heb ik alvast in overvloed!

Foto’s afkomstig van Hema.be en Ikea.com

Wat staat er zoal op jouw wishlist?

(Visited 162 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

4 Comments

  1. Superspannend dat je zelfstandig gaat beginnen! Veel succes met je eigen praktijk ☺ Het ziet ernaar uit dat je alvast goed begonnen bent! Ikea is inderdaad een topadres voor bureau-inrichting en de stationary van HEMA is om koopverslaafd van te worden 😉 xo

  2. Ik heb toevallig dat notitieblokje van de Hema. Is echt superhandig en fijn als je alles netjes op een rijtje hebt wat je nog moet doen.

    Bij mij staan er voornamelijk spullen voor het uit huis gaan. Dat gebeurd namelijk deze zomer en ik heb nog een aantal dingen nodig.

  3. Leuke wishlist! Ik ben ook gek op de spulletjes van Hema en de witte ladekast van IKEA staat ook op mijn verlanglijstje.

Comments are closed.