Mijn bullet journal stickers

Mijn bullet journal is een volledige lijn rond notitieboekjes/papier, eigenlijk alles wat je nodig hebt om op een creatieve manier met je schrijfsels om te gaan. Mijn bullet journal stickers is een volledig boek met allerlei stickers om bv. je agenda of notitieboek op te pimpen.

In mijn bullet journal stickers vind je verschillende soorten stickers. Zo zitten er allerhande smileys in, maandkalenders, de dagen van de week, de maanden van het jaar, kleurrijke stickers, stickers in zwart-wit. Het boek bevat 16 verschillende ontwerpen zodat je een ruime keuze hebt. De sticky notes zijn geschikt voor je bureau, je agenda, je notitieboek, … Kortom: je gebruikt ze voor waar je zelf zin in hebt.

Ik gebruik de stickers vooral om orde te scheppen in mijn notitieboek dat ik gebruik voor mijn werkzaamheden. De verschillende tabs tonen duidelijk waar ik wat heb neergepend en zo hoef ik niet eindeloos te zoeken.

Notities worden een stuk leuker met mijn bullet journal!

(Visited 20 times, 3 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!