De inrichting van je eigen plekje

Ik heb het altijd al heel leuk gevonden om zelf iets te kunnen inrichten. Binnenkort kan ik dat ook met mijn eigen praktijkruimte. Spannend! Ik kwam alvast een leuke website tegen waar ik al heel wat ideeën opdeed. 

Bij Emob vind je een ruime keuze aan alles wat je maar bedenken kan qua decoratie en inrichting. Van een babykamer, tot een slaapkamer, woonkamer, bureau, keuken, … Ik wist niet goed waar eerst te beginnen. De website ziet er heel erg overzichtelijk uit en dat vind ik toch wel een must wanneer je online een aankoop doet.

Ik strandde bij de woon-en eetkamers. Niet om mijn eigen eetkamer in te richten, wel omdat juist daar de spullen staan die ook wel handig zijn in een praktijkruimte. De wandkasten, boekenkasten, bijzettafels en spiegels werden aan mijn alziend oog onderworpen. Ik koos er mijn favorieten uit.

Boekenkast

Een boekenkast is voor mij onmisbaar. Bij Emob heb je keuze tussen erg dure modellen maar kan je ook kiezen voor een budgetvriendelijk stuk. Ik durfde me even te laten gaan zonder naar de prijzen te kijken en ik kwam deze bibliotheekkast tegen. Prachtig toch! Helaas hangt er een groot prijskaartje aan vast, maar hé dromen mag toch wel eventjes.

bibliotheek-6pl-hout-wit-nat-191x40x227cm-cac

Bijzettafeltje

Een bijzettafeltje is altijd handig om bv. je papieren die je op dat moment nodig hebt te stapelen. Deze vind ik wel iets hebben.

bijzettafel-rond-hout-keramiek-wit-naturel-s-60x60x46cm-117

Wandkast

In het grote assortiment aan wandkasten was het moeilijk om er één favoriet uit te kiezen. Ik koos voor dit exemplaar omdat ik de houten accenten wel leuk vind in combinatie met de witte kleur. Het lijkt me een erg mooie kast om bijpassende decoratiespulletjes bij te vinden.

wandrek-nora-wit-eik-e33-2

Ik kan nog heel wat leuke spulletjes uitzoeken, maar ik denk dat ik dan niet meer aan de verleiding zou kunnen weerstaan. De bureaustoelen zien er trouwens ook heel leuk uit. Oepsie, nu ben ik alweer verder aan het kijken. Misschien moet je gewoon zelf eens een kijkje nemen.

Wat vind jij van deze meubelen? 

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking.

Schermafbeelding 2016-01-03 om 19_Fotor

(Visited 114 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

2 Comments

Comments are closed.