Hoco earphone true wireless ES10

Een tijdje terug werd ik gecontacteerd door een website met een groot aanbod aan bluetooth koptelefoons. Uiteraard wilde ik weleens een draadloze headset uittesten. Ik koos voor de hoco earphone true wireless ES10, een model dat me ideaal leek voor tijdens het sporten.Een draadloze koptelefoon leek me heel handig om te sporten. Zo is er in de fitnesszaal niet steeds leuke muziek voorhanden en is het fijn als je zelf kan beslissen naar wat je luistert. Des te motiverender natuurlijk. De wireless earbuds Hoco ES10 zijn erg klein en passen goed in het oor. Ze zijn niet erg opvallend en zien er toch ook wel modieus uit.

Belangrijk is uiteraard de batterij. Je bent er weinig mee als je een uur gaat sporten en ze het na een kwartier al laten afweten. Volgens de fabrikant gaan ze zo’n 8u mee in de muziekstand. Wel, het zal nooit de volledige 8u zijn maar ik kan er toch wel een drietal keer mee gaan sporten alvorens ze te moeten opladen. Nog een voordeel is dat je ze kan oplaten terwijl ze in hun opberghoesje zitten.

Een nadeel is dan wel weer dat ze regelmatig hun connectie verliezen voor een aantal seconden. Dan blijft het even stil en na een tweetal seconden komt de muziek terug. Een minpuntje voor toch wel dure oortjes.

Het pakket is voorzien van 3 paar verschillende oordopjes zodat je kan nagaan welke voor jou gehoorgang het meest geschikt zijn. Tip: breng ze voldoende diep in dan blijven ze goed zitten, maar zet het geluid zo stil mogelijk. Hoe dieper je de doppen inbrengt, hoe dichter ze bij het trommelvlies zitten en hoe meer kans er is op gehoorschade. Hou daar dus zeker rekening mee.

De Hoco ES10 zijn geschikt voor IOS en Android.

Ik kreeg dit product ter review.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!