Frosch Home Perfume

DSC_0161_Fotor3

Ja hoor, met dergelijk perspakket scoor je toch echt wel bij mij. Ik hou van geurstokjes. In de badkamer, in het toilet en soms zelfs in de living; je vindt ze bij mij thuis overal. Frosch voegde dit Home Perfume toe aan zijn gamma en stuurde me er eentje toe om uit te testen. 

Over het merk

Frosch (eerder gekend als Froggy) is een merk dat schoonmaakproducten produceert die ecologisch zijn. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar en daarmee dus niet schadelijk voor het milieu. Zelfs de verpakking is recycleerbaar.

Home Perfume

De geurstokjes van Frosch zijn er in twee geuren: vanille en granaatappel. Ik kreeg de vanille toegestuurd en was daar ook blij mee aangezien het volgens mij toch wel de meest rustgevende geur is van de twee. Het bijzondere aan deze geurverfrissers is dat ze samengesteld zijn uit essentiële oliën. Hiermee zijn ze niet schadelijk voor de gezondheid en gaan ze ook niet irriteren. Het is daarenboven niet getest op dieren en daar is kikker Frosch toch wel erg tevreden mee.

DSC_0167_Fotor6

Al bij het openen van het pakket kwam de geur me tegemoet. Het hele flesje ruikt ernaar ondanks dat de dop nog stevig dicht was. Het flesje wordt afgesloten door middel van een biologisch afbreekbare kurk. Die kan je eenvoudig verwijderen door er stevig aan te draaien. Je voegt de stokjes in de fles en klaar. De geur verspreidt zich onmiddellijk.

DSC_0181_Fotor7

Het is inderdaad een rustgevende geur die niet agressief is. Het is niet zo dat je de kamer binnenkomt en bijna moet hoesten door een overheersende geur. Nee, het is eerder subtiel aanwezig en dat maakt het aangenaam. De geur zou gedurende 6 tot 8 weken blijven hangen wat wel realistisch is aangezien het flesje behoorlijk gevuld is.

Schermafbeelding 2016-01-03 om 19_Fotor

Ik heb dit product ontvangen ter review.

(Visited 142 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.