Frosch afwasmiddel met Aloë Vera

Afwassen is meestal maar een saaie activiteit. Een vaatwasmachine kan in vele gevallen de oplossing zijn, maar grote potten en pannen wassen wij toch nog altijd het liefste af op de ‘ouderwetse’ manier. Afwasmiddel bestaat in vele kleuren, geuren en van vele verschillende merken. Frosch doet er een leuk ‘schepje bovenop’ en komt met een vrolijk limited edition flesje op de markt.Frosch stopt het afwasmiddel in een leuk en kleurrijk jasje. Het heeft daarbij ook één van zijn belangrijkste ingrediënten gekozen: aloë vera. Als ik dat hoor, word ik al onmiddellijk blij. Het is goed voor onze huid dus zal het ook wel goed zijn voor onze vaat. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat onze handen ook steeds in het afwaswater vertoeven. Het ingrediënt beschermt de huid tegen uitdroging en heeft dezelfde pH-waarde.

In een beperkte oplage verschijnen 5 verschillende flesjes met daarop hun bekende mascotte Kikker Fred. Aloë Vera ontvet de vaat en beschermt de huid. Het zorgt voor een mooie glans op de producten. Bij gebruik merk je onmiddellijk dat het niet schuimt zoals je normaal gewend bent van afwasmiddel. Dat is echter normaal. Eén keer knijpen zou genoeg zijn voor een normale bevuilde afwas.

Nieuwsgierig? Het product is verkrijgbaar bij Delhaize voor een klein prijsje van € 2.99

Ik kreeg dit product ter review.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!