Fotokader bij smartphoto.be

Bij smartphoto.be geef je foto’s een geheel nieuw leven. Deze webshop biedt je fotoboeken, fotogeschenken, wanddecoratie, kaartjes en nog zoveel meer. Kortom: keuze genoeg om op een originele manier je mooiste foto’s af te drukken. Ik koos voor een foto afgedrukt op hout.

Onder het luikje ‘wanddecoratie’ vind je verschillende materialen terug waarop je jouw foto(‘s) kan laten afdrukken. Omdat hout hier het best in het interieur past, koos ik daarvoor. Om je collega samen te stellen, maak je gemakkelijk gebruik van hun online software. Daar upload je foto’s uit je bestanden en plaats je deze onmiddellijk op de juiste plaats in het kader.

Na een paar dagen had ik de kader al in mijn brievenbus. De maten (30×20 cm) zijn ideaal om ergens subtiel op te hangen of ergens op een staandertje te plaatsen. Er zit materiaal bij om het te kunnen ophangen zonder dat je daarvoor je gereedschapskist hoeft boven te halen.

De kwaliteit van de foto’s had wat mij betreft wel iets beter gemogen. Ik maak gebruik van een reflextoestel met een heel gedetailleerde kwaliteit en dit kwam wat minder tot zijn recht op de kader. Het stoort me weliswaar niet.

Maak je eigen foto op hout (of op andere materialen) op smartphoto.be

Ik kreeg dit product ter review.
(Visited 41 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!