Fotokaartjes van Smartphoto.be

Bij Smartphoto.be kan je terecht voor allerhande fotomateriaal. Van fotoalbums tot canvassen tot fotogeschenken tot fotokaartjes. Die laatste zijn vooral deze periode heel populair. 

Elk jaar deel ik kerstkaartjes uit en ik vind het al net zo leuk om er ook te krijgen. Een persoonlijk kaartje maakt het allemaal nog veel mooier. En die vind je bij Smartphoto. In de webshop heb je ruime keuze tussen verschillende formaten en ontwerpen. Zo kan je kiezen voor een fotokaart, een gevouwen kaart, een dubbelgevouwen kaart, …

Ik koos voor een gevouwen kaart met vooraan een foto en binnenin een eigen persoonlijke tekst. Het samenstellen is heel eenvoudig. Je kiest eerst je formaat, daarna het ontwerp en dan heb je de mogelijkheid om foto’s en tekst in te voegen. Ook heb je nog de mogelijkheid om extra opties aan te duiden zoals bv. mat/glanzend papier of luxueuze enveloppen.

Na een aantal dagen worden de kaartjes thuis geleverd. De kwaliteit is heel mooi en de foto is haarscherp. Ik betaalde zo’n 30 euro voor 20 kaartjes maar dat is het zeker waard.

Zelf nieuwsgierig geworden? Surf naar Smartphoto.be

Ik kreeg deze producten ter review.

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!