Een keukenmomentje

Koken, de afwas doen, eten, je vingers verbranden, … ; je doet het allemaal in je keuken. Vooral dat laatste heb ik mogen ondervinden. Resultaat: mijn hele oudejaarsavond letterlijk onder de keukenkraan. Laat de keuken dus een belangrijke plaats in je huis zijn. Een plekje waar je je toch moet thuisvoelen en dat bijgevolg bij je persoonlijkheid moet passen.

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Daarnaast heb je keukens met veel toestellen, met weinig toestellen, veel opbergruimte, weinig opbergruimte, een kookeiland, een combioven, een microgolf, wel een vaatwasser, geen vaatwasser. Kortom: ik zie door de bomen het bos niet meer.

Zelf ben ik geen elektronicaspecialist. Ik ken de normale toestellen en hoe minder knopjes eraan voorzien zijn hoe beter me dat lijkt. Maar met alle high tech toestellen die er tegenwoordig bestaan moet je al een goede elektricien zijn om in je eigen huis te wonen.

Dat terzijde gelaten vind ik opbergruimte een van de belangrijkste elementen. Niets zo hatelijk als kasten die nauwelijks nog dicht kunnen omdat ze overvol zitten. Daarnaast moet mijn toekomstige keuken er goed uitzien. Maar ja, wat is goed? Ik denk dat toonzaalmodellen me wel op weg zullen helpen, maar om toch al even een idee te hebben speurde ik eens rond en kwam ik bij deze prachtige keuken terecht.

Wauw, deze is echt wel top. Vooral het eiland met hoge kraan en gasfornuis en de wit gelakte kasten.

Omdat je op Pinterest meestal wel iets vindt wat je hart sneller doet slaan, ging ik ook daar eens piepen. Ik kwam bij deze foto terecht.

Voldoende ideeën dus. Nu alleen nog mijn droomkeuken waar maken. En o ja, wat er zeker niet mag ontbreken is een ingebouwde koffiemachine. Voor mijn maagje is dat toch wel een must.

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

 

 

(Visited 57 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!