De inrichting van mijn bureau

Laatst schreef ik al een artikel over hoe ik mijn praktijk zou inrichten. Sinds september ben ik gestart en heb ik ook mijn eigen bureau. Ik geef je een blik achter de schermen.

Mijn bureau heb ik zelf niet moeten inrichten want die was al helemaal instapklaar toen ik startte. Gelukkig is het ook nog eens volledig mijn eigen stijl dus dat is mooi meegenomen! Natuurlijk zijn er een aantal dingetjes die ik zelf heb toegevoegd. Sommige zijn puur als decoratie, andere zijn er dan weer om het mezelf gemakkelijker te maken.

Als eerste heb ik een placemat met afscheurbaar papier om kort informatie op te noteren. Zo moet ik niet altijd op zoek naar een kladpapiertje. Daarnaast heb ik een to do blok liggen die ik kocht bij Hema. Onmisbaar! Ik wil van mijn hoofd geen warboel maken dus schrijf ik netjes alles neer.

Ook een prullenbak is een must have. De hele dag door ben ik aan het knippen dus die prullenbak vult zich heel snel. Daarom vind ik het goed om er eentje van een redelijk groot formaat te hebben zodat ik die niet twee keer per dag hoef te ledigen. De vuilbakken van Brabantia vind ik zelf van erg goede kwaliteit (ik heb er in de keuken trouwens ook eentje staan) en ze zien er ook nog eens mooi uit. Alle prullenbakken zijn bovendien met een deksel wat ik wel hygiënisch vind. Het is namelijk niet leuk om je bananenschil van veraf te zien liggen.

9200000002652363

Deze hierboven is voor mij ideaal. Het past perfect in mijn interieur en het heeft een ruime inhoud van 30 liter.

Ook deze dossierkast van Ikea kreeg een mooi plaatsje. Heel erg handig om alle dossiers goed te sorteren, maar let wel op dat je de mapjes nog apart dient te kopen. Dat had ik eerst helemaal niet door.

erik-archiefkast__0399253_PE563404_S4

Als laatste is een goede bureaustoel belangrijk. Als je de hele dag achter je bureau zit, dan moet die stoel je toch wel een goede houding bezorgen. Het kiezen van een bureaustoel is niet altijd even eenvoudig. Je merkt het vaak pas als je er een paar uren in doorbrengt. Helaas is dat in de winkel niet mogelijk. Ik kies vooral voor een bureaustoel met een hoge rugleuning die meegaat naar achteren wanneer ik leun en die een zacht zitvlak heeft.

Wat vind jij belangrijk in jouw bureau?

Dit artikel is gedeeltelijk gesponsord.

Schermafbeelding 2016-01-03 om 19_Fotor

 

(Visited 90 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.