Bedankingskaartjes bij smartphoto.be

Bij Smartphoto laat je jouw favoriete foto’s drukken op allerlei leuks. Denk maar aan tassen, kalenders, kledij, koekjestrommel, wanddecoratie, fotoboeken, … Ik koos voor bedankingskaartjes want af en toe is iemand bedanken toch wel echt belangrijk.

Bij Smartphoto vind je een ruim assortiment aan kaarten. Doet jouw kind binnenkort zijn communie? Geef je een feest? Of wil je – zoals ik – iemand bedanken? Het kan allemaal. Je hebt een ruime keuze tussen allerhande ontwerpen en deze kan je naar eigen wens verder invullen met tekst en/of foto’s.

Ik koos voor bedankingskaartjes om de mensen met wie ik samenwerk eens in de bloemetjes te zetten. Er worden de dag van vandaag heel weinig complimenten gegeven en toch is het belangrijk om daar eens bij stil te staan. De dagen razen aan je voorbij en aan het weekeinde weet je dikwijls niet meer wat er reeds de revue passeerde. Het is daarom belangrijk om even stil te staan bij wat je doet en wie je daarbij helpt. Deze mensen verdienen dan al wel eens wat extra aandacht. Een kaartje met een persoonlijke tekst kan daarbij heel goed dienst doen.

De kaarten werden heel erg snel geleverd. Ik denk dat het slechts twee tot 3 werkdagen na bestelling reeds in mijn brievenbus lag. Ze zien er kwalitatief heel goed uit en worden gedrukt op hoogstand glanzend fotopapier. De gedrukte foto’s zijn haarscherp. Ze worden geleverd met een enveloppe. Voor een kleine meerprijs kan je ook de kleur van je enveloppes kiezen.

Ik hoop alvast dat mijn kaartjes goed in de smaak vallen.

Zelf nieuwsgierig geworden? De bedankingskaartjes kan je vinden op Smartphoto.be.

Ik ontving dit ter review.
(Visited 32 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!