Het kriebelt nieuwe boeken bij Deltas met Leeskriebels

Elke maand verschijnen er nieuwe boeken bij uitgeverij Deltas. Vooral de kinder-en jeugdboeken trekken daarbij mijn aandacht. Zo is er in oktober een hele nieuwe AVI-reeks verschenen. De reeks Leeskriebels bevat boekjes met alle AVI-niveaus vanaf AVI-start tot AVI-E4. 

Elk boekje bestaat uit twee verhalen. De verhalen zijn voldoende lang en afgestemd op de interesses/leefwerelden van kinderen. Ze zijn daarnaast ook erg aantrekkelijk vormgegeven. Elke bladzijde bevat tekeningen in kleur waar de kinderen zich heel wat bij kunnen voorstellen. Daarom is het eigenlijk ook geschikt als voorleesboek voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Zij kunnen dan vertellen wat er op de prenten te zien is.

De AVI-niveaus zijn correct opgesteld en de boekjes bevatten geen woorden die er niet thuis horen. Kinderen zijn er gek op en de logopediste toch stiekem ook wel 🙂

Uitgeverij: Deltas
Prijs per boek: € 10,95

Ik kreeg deze boeken ter review.

 

(Visited 57 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!