Een handgemaakte onderlegger van Sukhi

dsc_0022_fotor5

Nadat ik een tijdje geleden voor de eerste keer kennismaakte met Sukhi, smaakte dat naar meer. Vandaar mijn review van deze toch wel bijzondere onderlegger.

Bij Sukhi koop je kleden of onderleggers die handgemaakt zijn. Je maakt een keuze naargelang het soort kleed dat je wil of naargelang het land waar je van houdt. Zowel India, Marokko, Nepal als Turkije zijn mogelijk. Nepal trok meteen mijn aandacht en in mijn vorige blog vertelde ik er heel wat meer over.

Over de maaksters van de kleden wordt niet geheimzinnig gedaan. Integendeel, ze staan met naam en foto op de website van Sukhi. Het zijn echte vakvrouwen die trots zijn op datgene wat ze doen. Leuk om te weten is dat hun loon 2 tot 3 keer hoger ligt dan het lokale gemiddelde. Dan betaal ik als consument graag een meerprijs voor het kleed.

dsc_0024_fotor7

Nadat ik bij het schrijven van mijn vorige artikel helemaal verwaterde bij het zien van de tapijten, wilde ik er ook wel eens eentje in handen hebben. Ik koos voor een groene onderzetter in de stijl van een bolletjeskleed. Hieronder zie je het prachtige resultaat. Het is echt een uniek stukje en je ziet zo dat er heel wat aandacht en tijd is ingekropen. Dit is geen veelvuldige productie en dat maakt het zo bijzonder.

Uiteraard kan je ook kiezen voor andere onderleggers of kleden. Zo zijn er ook de vilten kleden, wollen kleden, stenen kleden of kan je bijvoorbeeld kiezen voor een patchwork.

Het leuke aan de website van Sukhi is dat je kan kiezen voor een bestaand kleed (dat reeds gemaakt werd of dat tot het vaste assortiment hoort) maar dat je via een makkelijk formulier ook helemaal zelf je kleed kan samenstellen. Daarbij kies je de gewenste kleuren en het gewenste patroon. Dat laatste deed ik. Ik wilde namelijk een groen bolletjeskleed, maar dat leek er op het eerste zicht niet bij te staan. Zelf samenstellen dus maar. Het resultaat stelt me zeker niet teleur!

dsc_0028_fotor2

Ben je dus op zoek naar een aanvulling voor je interieur maar kies je niet graag voor iets wat iedereen al liggen heeft? Ga dan voor iets unieks en laat je bezoekers de afkomst ervan weten. Ik durf wedden dat ze meteen naar de website surfen.

Ik kreeg dit product ter review.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.