Disclaimer

Content

Deze website heeft tot doel te informeren betreffende beautygerelateerde producten en boeken. Deze website is niet commercieel. Er worden geen advertenties geplaatst of producten verkocht. Alle reviews zijn gebaseerd op mijn eerlijke mening en informeren u betreffende de inhoud van het product.

Foto’s

Alle foto’s op mijn website zijn voorzien van mijn naam of URL. Wanneer dit niet het geval is, staat de afkomst van de foto uitdrukkelijk vermeld. Er mogen in geen geval foto’s van mijn website worden gekopieerd zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.

Tekst

Alle blogberichten zijn uniek en volledig geschreven door mezelf. Het is niet toegestaan tekst te kopiëren zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.

Producten ter review

Sommige producten die op mijn blog verschijnen, heb ik ontvangen ter review. Dit staat telkens onder het blogbericht vermeld. Wanneer dit niet vermeld staat, heb ik het product zelf aangekocht of ergens een staal ontvangen. Ongeacht of het een gekregen of gekocht product is; mijn mening is steeds eerlijk.

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring werd opgemaakt in het kader van de nieuwe Privacywet (25 mei 2018) GDPR waarbij elk individu het recht heeft om te weten wat er met zijn/haar gegevens gebeurt.

Op www.celineschrijft.be worden er zelden gegevens van de bezoekers gevraagd. Deze website maakt daarenboven geen gebruik van Google Analytics of cookies. De enige manier waarop uw gegevens (naam en e-mailadres) bevraagd worden is bij het achterlaten van een reactie. Met deze gegevens wordt heel vertrouwelijk omgegaan. Dit betekent dat ze op geen enkele manier worden doorgegeven aan derden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden. De gegevens worden enkel opgeslagen in de beveiligde omgeving van deze website. U kan op elk ogenblik wensen dat uw gegevens verwijderd worden. Dit doet u door te mailen naar info@celineschrijft.be.

Ook indien u hierover vragen heeft, kan u me mailen op info@celineschrijft.be

(Visited 260 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.