Contact

Lezers

Heb je een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar info@celineschrijft.be

Uitgeverijen/auteurs

Uitgeverijen of auteurs die een recensie wensen over een bepaald boek kunnen me contacteren op info@celineschrijft.be. Ik lees voornamelijk romans, thrillers, chicklits, prenten- en kinderboeken, maar ook voor andere boeken kunt u me contacteren. Ik bekijk het dan even en u kan altijd antwoord verwachten.

PR-bureaus/webshops

Bent u als PR-bureau/webshop/bedrijf geïnteresseerd in een review van een of meerdere van uw artikelen? U mag me in dit geval steeds contacteren op info@celineschrijft.be. Ook blijf ik graag op de hoogte van allerlei nieuwtjes in de beauty- en verzorgingswereld. Persberichten mogen me dus steeds worden toegestuurd.

Elke aanvraag wordt bekeken en beantwoord. Elke review steunt op mijn eerlijke en persoonlijke mening

 

Advertenties

Aangezien deze blog de lezers informeert en deze website geen commerciële doeleinden heeft, is adverteren niet mogelijk.

Informatie over mijn blog

Alle blogberichten worden steeds op mijn sociale media geplaatst. Hieronder zijn de statistieken van deze kanalen terug te vinden (update: 04/10/16).

Twitter: 737 volgers
Bloglovin: 268 volgers
Instagram: 303 volgers
Facebook: 248 volgers

Ik heb reeds samengewerkt met verschillende merken, bedrijven en uitgeverijen zoals RoC, Westwing, Solobiomooi, Starwax, L’Or Espresso, Gliss Kur, Webprint, VBK België, L&M Books, BBNC Uitgevers, Lemniscaat, Remington, Batiste, Webprint, Rimmel Londen, Essence, Catrice, The Body Shop, Rituals, L’Occitane, Apotheek-Online… Sommige van deze samenwerkingen zijn op regelmatige basis.

SEO (oktober 2016)(= autoriteit in de zoekmachines = vindbaarheid)

DA: 20
PA: 32

(Visited 803 times, 3 visits today)

One Comment

  1. Beste Celine,

    Mijn naam is Klarissa en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoonaccessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten. Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar leuke en interessante blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Jouw blog lijkt ons hiervoor geschikt omdat wij van mening zijn dat een onze doelgroep goed overeenkomt. Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met celineschrijft.be een review en/of een winactie te organiseren (afhankelijk van jouw voorkeur). Als tegenprestatie sturen wij graag kosteloos een testartikel naar eigen keuze op, kunnen wij het blogartikel op onze Facebookpagina (ca. 3000 Likes), Twitter pagina (ca. 2000 volgers) of Instagram pagina (+8000 volgers) promoten én uiteraard bij een winactie, shoptegoed of gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen. Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie!

    Met vriendelijke groet,

    Klarissa

    Telefoonhoesjestore.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.