Spa Secrets Wisdom of India

Spa Secrets is een productenlijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Hun nieuwe lijn Wisdom of India maakt van je badkamer een echte welnessruimte. Witte lotus en sesamolie zorgen voor een perfectie harmonie tussen lichaam en geest.

Wisdom of India bestaat uit een shower milk, shower foam, rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Alle producten bevatten de verzorgende sesamolie en de overheerlijke en ontspannende geur van witte lotus. Ik testte de shower foam, rice body scrub en de body gel-in-oil. En o ja, twee geurkaarsen werden bijgeleverd waardoor de hele badkamer een oase van rust werd.

Shower Foam

Het leuke aan shower foams is dat ze een grote hoeveelheid schuim geven. Dat is bij deze ook zo. Wanneer je op de pomp duwt, komt er eerst gel uit. Deze verandert, na aanraking met water, in schuim. Let dus op dat je niet te veel gel neemt.

De shower foam maakt de huid zacht en laat een geur achter die nog enige tijd blijft hangen.

Rice body scrub

De rice body scrub is een zachte scrub met dezelfde ontspannende geur als de andere producten. Het voelt niet heel ruw aan en bij het afspoelen voel je meteen de zachtheid. Nog een voordeel: het zit in een tube!

Body Gel-In-Oil

Dit product is heel leuk in gebruik. Het is geen gewone bodymilk maar eerder een gel. Een bodymilk vind ik niet steeds leuk aangezien dat vaak nogal plakkerig is. Deze gel voelt heel fris aan en wordt snel opgenomen in de huid. Door de dunne structuur wrijft het ook makkelijk open en heb je niet zo veel nodig.

Voor een kleine prijs haal je deze producten vanaf nu in huis bij Kruidvat.

Ik kreeg deze producten ter review.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.