Online shoppen bij Hunkemöller

Online shoppen is tegenwoordig helemaal hip. Je hoeft er niet veel tijd voor te hebben en je hoeft er vooral de deur niet voor uit. Maar het is ook niet altijd even makkelijk. Schoenen kiezen bijvoorbeeld gaat meestal niet vanzelf. Je moet namelijk de juiste maat selecteren en dan maar hopen dat ze niet knellen aan je tenen of hiel. Passen blijft dus nog altijd wel nodig. Zo is dat ook wanneer je jezelf een setje cadeau wil doen vanuit de online shop van Hunkemöller. Maar daar hebben ze blijkbaar wel iets op gevonden!

Op de website van Hunkemoller kan je shoppen naar hartelust. Je vindt er een volledig assortiment aan nachtkledij, badmode, lingerie en sportkledij. Ik ben grote fan van hun collectie en ook de sportcollectie vult bij mij rijkelijk de kleerkast. Maar lingerie kiezen blijft toch nog altijd moeilijk vandaar dat Hunkemöller daarvoor een Bra Fit Guide ontworpen heeft. Daarin leggen ze exact uit hoe je uw omvang en maat kan meten. Ook hun maattabel is daarin opgenomen met bijhorende landen want maten verschillen dan ook weer per land.

Het is handig voor als je helemaal geen idee hebt wat je moet bestellen, maar zelf ga ik toch een beetje af op wat ik gewoonlijk draag. Je kan bij Hunkemöller ook retouren (het formulier zit bij de bestelling) dus dat vind ik dan weer een goede optie.

De bestelling wordt geleverd in een ruime doos waarbij de inhoud verpakt zit in papier om geen schade te veroorzaken aan de stoffen. Het logo van dit merk fleurt de hele verpakking op wat het uitpakken net zo leuk maakt. Ook het kapstokje wordt bijgeleverd wat op zich ook nuttig kan zijn als je gebruik maakt van een kleerkast.

Ik ben alvast tevreden van mijn bestelling en ik hoefde (gelukkig) niet te retouren.

Ik kreeg dit product ter review.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!