Online naar de apotheek

Al sinds de goede oude tijd gaan mensen langs bij de apotheek waar ze meestal ook nog eens advies vragen. Maar tijden veranderen. Zo hoef je nu niet meer steeds de deur uit om naar de apotheker te gaan. Er bestaan immers tal van online apotheken waarvan er velen bekend staan als betrouwbaar. Zijn levensechte apotheken dan niet meer nodig? Volgens mij wel. Ik vertel je wat ik wel en niet aankoop bij een online apotheek.

Standaard kan je in een apotheek terecht om medicijnen te kopen. Tegenwoordig gaat het echter veel verder dan dat. Zo kan je er ook veel verzorgingsproducten kopen, afslankproducten, vitaminekuren, medische hulpmiddelen, … Laten we zeggen dat ik voor mijn medicijnen het liefst bij een winkel langsga. Je krijgt er advies en kan er vaak ook nog vragen stellen over het gebruik van het geneesmiddel. Ook is het zo dat vele geneesmiddelen zoals antibiotica en dergelijke niet online verkrijgbaar zijn. Online gaat het vaak om pijnstillers, neussprays, …

Mijn verzorgingsproducten en medische hulpmiddelen (zoals pleisters, kompressen, …) koop ik dan wel weer vaak online. Bij een online apotheek vind je merken zoals Vichy, Nuxe, Avène, Bodysol, … online apotheek 24pharma is een voorbeeld van een betrouwbare Belgische online apotheek. Zij hebben merken zoals Kneipp, Topiderm, Rainpharma, Nuxe en Dermolin welke behoren tot natuurlijke en (gedeeltelijk) biologische verzorgingsmerken.

Als ik een reden moet noemen waarom ik voor dergelijke producten eerder kies voor een online winkel dan is het wel dat ik de deur niet hoef uit te komen en ook geen tijd verlies met – soms – lange wachtrijen. Bij de meeste online winkels wordt het binnen twee werkdagen geleverd.

Koop jij soms bij een online apotheek?

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!