Nail Paint To Go van Catrice

Je nagels lakken is vaak tijdsrovend en daarenboven ook niet altijd even makkelijk. Vandaar dat Catrice de Nail Paint To Go Nail Polish Pen bedacht. Deze pen voorziet je nagels in no time van een kleurtje. 

De Nail Polish Pen is er in zes kleuren. De pen heeft een één-streep applicatie wat ervoor zorgt dat het heel makkelijk in gebruik is. Je kleurt als het ware je nagels met een stift. Het verschil is wel dat in deze stift echte nagellak zit. Je moet het dus ook verwijderen met nagellakremover.

Bij aanvang is de punt van de pen gewoon wit. Je moet eerst goed schudden zodat alle kleurdeeltjes zich goed vermengen. Daarna begint het duwen. Je duwt de punt continu naar binnen om zo de lak in de punt te laten vloeien, Hiermee ben ik toch een dikke 10 minuten bezig geweest dus dat was niet zo eenvoudig. Het is ook belangrijk dat de punt helemaal doordrongen is van de lak anders krijg je strepen op je nagels en onvoldoende dekking.

Eenmaal de voorbereidende werken gebeurd zijn, kan je ook echt aan de slag. De aanbreng is simpel, maar de dekking ziet er voor mij toch niet uit alsof ik mijn nagels lakte met de standaard nagellak.

De Nail Polish Pen is een goed alternatief voor als je echt weinig tijd hebt, maar voor mij blijft de standaard nagellak toch het beste.

Verkrijgbaar vanaf half juni tot en met juli 2017 voor € 3,99 per pen.

Ik kreeg dit product ter review.

 

(Visited 263 times, 4 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!