Limited Edition ProvoCATRICE

Vanaf half mei tot en met juni 2017 ligt de nieuwe limited edition ProvoCATRICE in de winkelrekken. Deze collectie bevat make-up producten met een luxueuze uitstraling.

Cushion Powder Lips

Deze rood met witte stift bevat poeder in een roze of lichtpaarse tint. Het lippoeder is mat een geeft een intense kleur aan je lippen die voor mij net iets te intens is. Het leuke aan zo’n poederlipstick is dat het niet vettig of plakkerig aanvoelt. De stift ziet er daarnaast ook nog eens heel mooi uit!

Consumentenadviesprijs: € 4,99

Scented Powder

Dit fijngemalen poeder is transparant en legt een dun glanzend laagje op je gezicht. Ik gebruik het als afwerking wat zorgt voor een fris uitziende look. Het enige nadeel aan het potje is dat er al snel te veel poeder uitkomt waardoor ook de grond vaak voorzien wordt van ee laagje.

Consumentenadviesprijs: € 4,99

Gradation Blush

Deze blush bestaat uit twee kleuren waarvan de ene iets lichter dan de andere. Daarnaast is de lichte kleur glanzend en de donkere kleur mat. Ik kies meestal voor een mengeling van beide. Bij de donkere kleur moet je wel oppassen dat je niet te veel op je borstel aanbrengt. Je krijgt namelijk al snel te rode wangen en dat is nu ook weer niet de bedoeling.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Volume Lash Dust

Dit is geen mascara, maar je gebruikt het wel voor je wimpers. Het bestaat uit fijne witte poederdeeltjes die je moet aanbrengen boven je mascara. Het zorgt voor nog meer volume. Zelf vind ik dat je het ook best kan gebruiken zonder mascara, wanneer je bijvoorbeeld al heel erg donkere en lange wimpers hebt. Het product zorgt dan voor extra volume waardoor je ook een mooi effect krijgt.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

Ik kreeg deze producten ter review.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.