Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Tijd om nog eens een product van Kneipp te reviewen. Dat is intussen alweer een tijdje geleden en gezien mijn goede ervaringen met dit merk is een review voor dit nieuwe product wel op z’n plaats. Kneipp vult namelijk de Amandelbloesemlijn aan met een wel heel speciale body lotion.

De Kneipp body lotion mousse is geen body lotion zoals ik ze normaal gewend ben. Deze is er namelijk eentje uit mousse. Het product doet me in eerste instantie denken aan douchefoam maar dat is het niet. Het is wel degelijk een body lotion die je na het douchen aanbrengt en die je niet meer hoeft af te spoelen. Een heleboel vraagtekens, want zou deze mousse wel in mijn huid verdwijnen?

Na het eerste gebruik was ik al helemaal overtuigd. De geur is ten eerste overheerlijk en blijft nog lang hangen. Daarnaast is de mousse zo snel weg dat ik me zelf moet haasten om het te verdelen. Met een klein wolkje kan ik al mijn hele arm insmeren en 2 seconden later blijft alleen een zachte huid en een lekker geurtje achter.

Daarnaast zou Kneipp Kneipp niet zijn als er geen goede ingrediënten in dit product vervat zitten. De amandelolie is rijk aan essentiële vetzuren, vitamines, mineralen en proteïnen. Daarnaast zitten er geen minerale oliën, paraffine of siliconen in verwerkt.

Ik denk dat ik nu toch wel twee keer nadenk vooraleer ik nog eens een body lotion aanschaf. Deze is me namelijk zo goed bevallen dat ik niet weet of iets anders dit nog zal kunnen overtreffen.

Verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat voor € 9,99

Ik kreeg dit product ter review.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!