Juwelen bij Lucardi Juwelier

Ik kocht al geregeld iets bij Lucardi Juwelier. Mijn laatste aankoop was een horloge en die draag ik nu al zo’n twee jaar. Toen ze me vroegen een ring uit te kiezen, zei ik dan ook zeker geen nee.

Lucardi Juwelier is een online webwinkel vol kwalitatieve juwelen in verschillende prijsklassen. Er is een ruim assortiment aan gouden en zilveren armbanden, kettingen, ringen, horloges, … Keuze genoeg en dat soms voor kleine prijsjes.

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe ring had ik al snel gevonden wat ik zocht. Ik ging op zoek naar een zilveren exemplaar dat heel fijn rond de vinger is. De ring is bezet met Zirconia van Swarovski en glanst enorm.

Op een webshop een juweel uitkiezen is natuurlijk niet zo eenvoudig. De foto’s zijn uitvergroot wat soms een verkeerd beeld kan geven. Zo had ik de ring veel breder ingeschat dan het in werkelijkheid is. Het is zeker niet teleurstellend want ik was nu eenmaal op zoek naar een fijn model maar voor sommigen is dat misschien ontgoochelend. Ook de maat kiezen is niet zo eenvoudig. Oorspronkelijk wilde ik er eentje voor op mijn middelvinger maar omdat ik daar nog geen ring had die ik kon meten koos ik toch voor de ringvinger. Het is ietsje te groot (0,5 mm) maar hij valt niet van mijn vinger dus past het me toch nog redelijk goed. De webshop biedt wel een retouring aan indien het juweel je echt niet bevalt.

Ik ben zeker tevreden met deze nieuwe ring uit zilver. Momenteel staat deze in promotie en kan je het bestellen voor slechts 23,99 euro i.p.v. 29,99 euro.

Ken jij deze webshop?

Ik kreeg dit product ter review.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!