Essence | Make-up om van te snoepen

Essence komt steeds met bijzondere limited editions en dat is deze keer toch zeker het geval. Voor deze nieuwe lijn werkten ze namelijk samen met het bekende snoepmerk Chupa Chups. Wat je je daar moet bij voorstellen, zie je hieronder.

Op de verpakkingen prijken een hoop lolly’s en op het eerste zicht wist ik niet goed waarom. Tot ik natuurlijk de naam Chupa Chups ontdekte en ook het bijhorende persbericht las. Even ruiken aan de producten en het werd me al snel duidelijk. De producten geuren namelijk allemaal naar fruitige lolly’s. Hoewel ik een geur aan mijn make-up producten meestal niet apprecieer, heb ik het wel voor fruitige geuren. Deze producten vielen dus wel erg in de smaak.

Scented lipgloss palette

Wanneer ik dacht oogschaduw in dit palette aan te treffen, had ik het grondig mis. Er schitteren namelijk vier vrolijke, zomerse en fruitige kleurtjes lipgloss onder het deksel. Ik breng meestal lipstick op in plaats van lipgloss omdat die laatste vaak plakkerig aanvoelt. Aangezien het nu in de vorm van een palette is en je het met een borsteltje kan aanbrengen, ben ik er best fan van. Vooral de kleur rechtsonder oogt heel natuurlijk en breng ik nu regelmatig aan.

Consumentenadviesprijs: € 3,59

Scented Nail Scrub

Een nagelscrub in de vorm van een lolly; origineler kan haast niet! Ik moet toegeven dat ik nog nooit eerder een nagelscrub gebruikt had. Deze ruikt naar aardbeien en die geur blijft ook een hele tijd hangen (wat ik niet erg vind). De scrub is echt zoals een scrub moet zijn: korrelig. De scrubdeeltjes doen heel goed hun werk en mijn nagelriemen waren dan ook in no time glad. Perfect!

Consumentenadviesprijs: € 1,99

Scented Eyeshadow Palette

Oogschaduw met de geur van aardbeien; dat moest ik toch even verwerken. Gelukkig ruik je het niet op het moment dat het rond je ogen hangt. De kleurtjes zijn weer helemaal mijn doen. Ze glanzen en je kan ze perfect met elkaar combineren. Vooral de kleur linksboven is één van mijn toppertjes.

Consumentenadviesprijs: 2,99

Kortom: een heel originele lijn met lekkere geurtjes en heerlijk zomerse kleurtjes!

Van eind juli tot eind juli 2017 in de winkelrekken.

Ik kreeg deze producten ter review.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!