Dr. Organic Vitamin E

Vitamine E bezit unieke beschermende en herstellende eigenschappen voor droge, vermoeide en beschadigde huid. Het werkt verjongend en verzorgend. Dr. Organic bracht een volledig lijn producten uit met deze vitamine en Aloë Vera.

De lijn bevat producten voor gezicht, lichaam en haar. Ik review hieronder de Super Hydraterende Crème, Conditioner, Scar & Stretch Mark Serum en de Body Butter.

Vitamine E Super Hydraterende Crème

Deze crème is immens zacht qua structuur en ruikt ook nog eens heel lekker. Ik bespeur de geur van limoen en aan de ingrediënten te zien is dat best mogelijk. Deze crème werkt super hydraterend omwille van de Vitamine E, Aloë Vera en Shea Butter. Het is geschikt voor een droge en verouderde huid en zou ook littekens verminderen. Ik gebruik de crème zelf ook op een normaal huidtype en vindt het erg aangenaam. Het is helemaal niet vettig of plakkerig.

Hoewel dit eerder een gezichtscrème is, kan het ook op andere lichaamsdelen gebruikt worden.

Vitamine E Body Butter

Wat lichaamsverzorging betreft heb ik al alle mogelijke soorten uitgeprobeerd: bodylotions, body oliën, body butters, … Een body butter vind ik aangenaam omdat die meestal heel zacht is en de huid een ultieme verzorging biedt. Daarom kies ik ook steevast voor een product dat enkel bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Bij dr. Organic is dat uiteraard zo.

Deze body butter heeft opnieuw een frisse limoenachtige geur. Het is een dikke crème die makkelijk te verdelen is. Daarnaast is het rijk aan ingrediënten die het daglicht zeker mogen zien: vitamine E, Aloë Vera, shea butter, jojoba-olie en zonnebloemolie.

Vitamine E Scar & Stretch Mark Serum

Dit product is geen crème maar een serum. Het verschil is dat een serum veel meer actieve ingrediënten bevat die de huid een absolute boost kunnen geven. Bovendien breng je boven een serum meestal nog een crème  (bv. de body butter) aan. Dit serum stimuleert de natuurlijke celvernieuwing en zou daardoor ook littekens verminderen. Dit laatste kon ik (gelukkig maar) niet testen.

Het serum ruikt fris, is makkelijk te gebruiken doordat het in een tube zit en kan gebruikt worden in combinatie met de body butter.

Vitamine E Conditioner

De laatste tijd gebruik ik ook voor mijn haar enkel nog een natuurlijke shampoo en conditioner. Over de conditioners van Dr. Organic ben ik over het algemeen heel tevreden. Deze op basis van vitamine E sprak me nog meer aan omwille van de herstellende werking van de haarwortel. Vitamine E is daarnaast een ingrediënt dat noodzakelijk is om van gezond en mooi glanzend haar te kunnen genieten.

De conditioner ruikt precies naar snoepjes en ik vind de geur heel aangenaam. Mijn haar voelt extreem(!) zacht aan en ik kan het dan ook onmiddellijk kammen zonder last te hebben van klitten. Een aanrader!

De producten van Dr. Organic zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België. Meer informatie op www.hollandandbarrett.be

Ik kreeg deze producten ter review.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

One Comment

Comments are closed.