Dr. Organic Skin Clear 5 in 1 Tea Tree

Dr. Organic staat al lange tijd hoog op mijn lijstje met verzorgingsproducten. Ik gebruik hun biologische producten voortdurend, zelfs voor mijn haar. Hun nieuwe lijn Skin Clear Tea Tree is er speciaal voor de probleemhuid.

Last van roodheid of onzuiverheden op je huid? Dan kan deze nieuwe lijn een oplossing bieden. De 5 in 1 Skin Clear producten bevatten een hoop bioactieve, organische en natuurlijke extracten gecombineerd met fruitzuren en salicylzuur die zorgen voor een diepe reiniging en de celvernieuwing stimuleren.

De 5 in 1 staat voor: reguleren van talg en glans, bestreiden van oneffenheden, verminderen van de grootte van de poriën, een schone huid en reduceren van roodheid.

De lijn bevat alles wat je nodig hebt voor de ultieme verzorging van je gelaat. Ik review de Oil Control Moisturiser, Deep Pore Cleansing Face Wash en de Treatment Gel.

Oil Control Moisturiser

Deze crème kan je dagelijks gebruiken. Het helpt oneffenheden te reduceren en roodheid te verminderen. Je kan het zowel ‘s morgens als ‘s avonds aanbrengen. Het is namelijk geen specifieke dag-of nachtcrème. De crème werkt voldoende snel in. Het enige nadeel vind ik de sterke geur. Dat geldt eigenlijk voor alle producten uit deze lijn. Ze geuren naar heel sterke sinaasappel en voor mij is het net iets te sterk.

Ingrediënten:

Deep Pore Cleansing Face Wash

Ook dit product heeft een overweldigende geur, maar aangezien je een face wash dient af te spoelen, verdwijnt de geur onmiddellijk. De substantie is een soort dikke crème die je makkelijk aanbrengt over je hele gezicht. Je doet dit het beste met natte vingers omdat het niet de bedoeling is dat de crème doordringt in je poriën. Na aanbreng kan je het onmiddellijk afspoelen. Mijn make-up verdwijnt en mijn huid ziet er gereinigd uit.

Ingrediënten:

Treatment Gel

Deze gel zit in een kleine tube en is geschikt om op probleemgebieden aan te brengen. Stel dat je van dag op dag een vervelende puist krijgt, dan kan je deze gel op de puist aanbrengen. Het is sterk geconcentreerd wat de onmiddellijke werking kan verklaren. Ik heb deze niet kunnen uittesten aangezien er geen puistje kwam piepen, maar in het verleden had ik al goede ervaringen met soortgelijke producten.

Ingrediënten:

De producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett in België en Nederland.

Ik kreeg deze producten ter review.

(Visited 133 times, 5 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!