Catrice Kaviar Gauche

Kaviar Gauche is een heel populair modemerk in Duitsland. Na eerdere samenwerkingen, werkt Catrice nu opnieuw samen met dit merk. De collectie ziet er heel stijlvol uit en trok meteen mijn aandacht.

Kaviar Gauche en Catrice ontwierpen samen 4 kwasten, een gouden highlighter en een harmonieus oogschaduwpalet. Ik laat je graag enkele producten zien.

Highlighter Brush

Deze brush ziet er echt heel mooi en professioneel uit. De haren zijn uiterst zacht en hebben een ideale vorm voor het aanbrengen van highlighting of blush. Deze krijgt bij mij alvast een plaatsje in de eerste rij van mijn make-upkast.

Eye Blender Brush

Met deze kwast kan je oogschaduw aanbrengen op je oogleden of onder je ogen. Je kan er onder andere een smokey eye mee creëren, maar daar ben ik nu net niet zo goed in. De zachte haren van de kwast irriteren de huid rond de ogen niet. Daarnaast zorgt het grote oppervlak van de borstel voor een mooie verdeling van de oogschaduw.

Eye Shadow Palette

Dit palet bevat mooie winterse kleuren die je perfect met elkaar kan combineren. Ze passen bij een stijlvolle outfit en ik ben absolute fan van alle vier de kleuren. Het doosje alleen al ziet er heel aanlokkelijk uit.

Verkrijgbaar van november 2017 – januari 2018.

Ik kreeg deze producten ter review.
(Visited 75 times, 1 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!