Hoera, ik kan rekenen tot 10 (+WIN)(AFGESLOTEN)

Het nieuwe schooljaar is in zicht. Voor vele kinderen betekent dat weer de start van een nieuw avontuur. Vooral voor de kleutertjes die naar het eerste leerjaar trekken, wordt het best spannend. Zij leren namelijk voor de eerste keer lezen, schrijven en rekenen. Aan de ouders om wat extra oefenmateriaal in huis te halen. En laat dat nu net hetgene zijn wat je hier kan winnen.

Bij uitgeverij Deltas vind je oneindig veel leuk educatief materiaal. Als logopediste gebruik ik heel veel van hun boekjes in therapie. Zo is er laatst een leuk doosje verschenen met acht dobbelstenen. Op elke dobbelsteen staan een aantal optelsommen tot 10 om de automatisatie in te oefenen. Aangezien veel kinderen met rekenproblemen ook moeite hebben met de automatisatie tot 10 zijn deze dobbelstenen een waar succes in mijn praktijk.

Er zijn verschillende spelmogelijkheden. Ik gooi meestal beurtelings met de dobbelsteen waarna zo snel mogelijk antwoord gegeven wordt. Maar laat gerust je eigen creativiteit helpen om andere spelvormen te voorzien. Ik denk maar aan om het snelst een antwoord geven, de uitkomst van de som op een spelbord plaatsen, …

Lijkt het je wel leuk voor jouw kind? Doe dan vooral mee aan de winactie. Van Uitgeverij Deltas mag ik namelijk drie doosjes weggeven!

Wat moet je doen? 
 • Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet
 • Volg mij op Facebook, Instagram of Twitter

Deelnemen kan tot en met 31 augustus. Veel succes!

Deze winactie is afgesloten. De winnaars kregen een e-mail.

In samenwerking met uitgeverij Deltas.

(Visited 96 times, 2 visits today)

Céline

Ik ben Céline, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

16 Comments

 1. Via jouw Facebook vond ik (facebooknaam Rodolf Casier) deze leuke wedstrijd! Ik ben zelf leerkracht wiskunde, ik ken dus echt wel het belang van automatisatie. Zelf heb ik twee kleuterdochters, waarvan één weldra het eerste leerjaar tegemoet gaat. Dit cadeau zou hier bijgevolg zéér bruikbaar zijn!

 2. Dit lijkt me echt een leuk en leerzaam spel voor mijn zoontje, hij begint nu echt een beetje te rekenen. En anders kan ik het altijd gebruiken op mijn werk. Ik doe dan ook zeker mee!

 3. Heel graag voor ons kleutertje dat vanaf maandag gaat starten in groep 3. Wat hij stiekem toch best wel spannend vindt!!!

 4. Wat een leuke actie. Ik heb een zoon van 7 en een dochtertje van 5 jaar en ik denk dat ze het allebei erg leuk vinden om op deze manier spelenderwijs met rekenen bezig te zijn. Mijn zoon kan al een beetje rekenen, dan kan hij zijn zusje ook een beetje helpen. Ik volg op Facebook.

 5. Ik doe ook graag mee. Heb zoontje die nu naar 3de kleuterklasje gaat maar nu al heel graag met cijfertjes bezig is.. zo’n leuk spelletje kan dit alleen maar meer stimuleren

 6. Ik doe ook heel graag mee. Een super leuk spel om in de klas te gebruiken bij mijn kindjes 🙂 . Rekenen tot 10 op speelse wijze. Fantastisch.

 7. Ik doe heel graag mee. Ik ben (ook) logopediste en ik heb enkele kindjes waarbij ik volop bezig ben met het automatiseren tot 10. Dit materiaal kan voor een leuke afwisseling zorgen! Ik ben heel benieuwd.

 8. Ik doe heel graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva die het erg leuk vinden om met rekenen te beginnen 😀 Ik volg je via facebook, twitter (@lindaenbjorn), instagram (@lindaenbjorn) en youtube (@lindaenbjorn) 😀

 9. Oh, wat leuk zeg!
  Er lopen hier 4 pagadderkes rond die dit maar al te graag zouden willen spelen, dus ik doe heel graag mee!

  Ik volg je op facebook, twitter en instagram

 10. Doe heel graag mee voor mijn dochter van bijna 5 jaar. Ze gaat na de vakantie naar groep 2. Ze vindt het leuk om met cijfers bezig te zijn. Haar grote zus speelt graag schooltje met haar. Oude zus is natuurlijk de juf. Dit spel zou mijn jongste dochter helpen met leren rekenen.

 11. Jaaaa super leuk voor onze dochter die bijna in groep 3 start en dol is op leren en spelletjes! Perfecte combi denk ik zo! 😄 Wat zou ze dat tof vinden… en de mama ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *