Review | Hoesjes van My iCover

DSC_0021_Fotor

Ik hou ervan om mijn iPhone af en toe een volledig andere look te geven door middel van een hoesje. Het lijkt meteen alsof je een nieuwe telefoon in handen hebt. Vandaar dat mijn assortiment zich stilletjes aan meer en meer uitbreidt. Vandaag toon ik het hoesje dat ik kreeg van de webshop My iCover.

Over de webshop

Op my-icover.nl vind je een groot assortiment aan leuke telefoonhoesjes voor alle merken. Ook tablethoesjes zijn er verkrijgbaar. Alles is verkrijgbaar voor een schappelijke prijs. Je hoeft dus niet veel geld van je rekening te plukken om een nieuw hoesje te versieren.

Roze cover voor iPhone 4S

DSC_0017_Fotor

Het liefste heb ik covers met niet te veel tierlantijnjtes. Strak en stijlvol met toch een leuk kleuraccent. Dat is hoe ik dit hoesje het beste kan beschrijven. Het heeft een donkerroze kleur en een leuk design. Het lijkt zowat op een houten plankje. Er zitten namelijk allemaal kleine en fijne lijntjes in verwerkt.

DSC_0013_Fotor9

DSC_0035_Fotor

Er zijn uitsparingen voorzien voor de cameralens, het schuivertje aan de linkerkant en de plugin voor de batterij. De aan/uit-knop en de volumeknoppen worden bedekt maar werken nog perfect.

Ik vind dit hoesje heel goed passen bij de witte kleur van mijn iPhone. Het enige nadeel is dat de randen ervan op gelijke hoogte van mijn iPhone komen en dat bij een valpartij mijn scherm niet beschermd zou zijn. Omdat mijn iPhone de hele dag mee op stap gaat, vind ik het wel een beetje riskant. Al is natuurlijk niet iedereen zo onhandig om zijn telefoon te laten vallen… 🙂

Dit iPhone 4S hoesje is verkrijgbaar in de webshop My-iCover.nl 

Ik heb dit product ontvangen ter review. Dit verandert echter niets aan mijn mening. 

(Visited 118 times, 1 visits today)

CĂ©line

Ik ben CĂ©line, 21 jaar en logopediste. Op celineschrijft.be verschijnen voornamelijk reviews van beautyproducten en boeken, maar ook een lifestyle artikel komt aan bod!

3 Comments

  1. mooie hoesjes. Ik heb vandaag uitgegleden en had mijn iphone vast en er zijn stukken af en valt niet onder garantie zo klote want heb hem pas drie weken 🙁 , heb nu een hoesje gehaald zodat ik de schade niet zie, maar fijn is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *