Disclaimer

Foto’s

Alle foto’s op mijn website zijn voorzien van mijn naam of URL. Wanneer dit niet het geval is, staat de afkomst van de foto uitdrukkelijk vermeld. Er mogen in geen geval foto’s van mijn website worden gekopieerd zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.

Tekst

Alle blogberichten zijn uniek en volledig geschreven door mezelf. Het is niet toegestaan tekst te kopiëren zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.

Producten ter review

Sommige producten die op mijn blog verschijnen, heb ik ontvangen ter review. Dit staat telkens onder het blogbericht vermeld. Wanneer dit niet vermeld staat, heb ik het product zelf aangekocht of ergens een staal ontvangen. Hoe dan ook: mijn mening is steeds eerlijk.

Gesponsorde artikelen

Sommige artikelen zijn gesponsord. Dit kan betekenen dat ik er een klein bedrag voor ontvangen heb of (in de meeste gevallen) een waardebon. Onderaan het artikel staat steeds aangegeven dat het om een gesponsord artikel gaat.

Voorbeelden:

“Dit artikel is gesponsord.”
“Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met…”

Affiliate links

Soms staat er onder een artikel ‘Dit artikel bevat affiliate links’. Dat betekent dat wanneer je op een link klikt en je er het product bestelt, er een kleine commissie naar mijn blog gaat. Deze commissie bedraagt een paar cent. Het is niet zo dat jij een hoger bedrag betaalt. Het bedrag blijft hetzelfde, alleen krijg ik een paar cent daarvan omdat ik jou heb doorverwezen naar het product. Je geeft dus gratis steun aan mijn blog.

Klik je op de link, maar plaats je geen bestelling dan gebeurt er uiteraard niets. Je bent volledig vrij om zelf te beslissen of je via deze link bestelt of rechtstreeks naar de website surft.

 

(Visited 219 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *